31/december

Ska väl fira nyår med ett gäng härliga tjejer. Nu ner till Verre. Puss


What do you get when you fall in love?

Hejsan hoppsan! Är hemma nu igen.. Åkte en sväng med Veronica till kupolen och kilade runt lite. Hittade en jacka, som jag har letat. Men nu hittade jag en jag tyckte dög. Hehe. Efter det åkte vi hem till henne och smidde lite planer för i morgon. Hoppas på ett bra nyår! Ska krypa ner i sängen och planera morgondagens kläder och sminkning! Puss


30/december

Fyfan för natten säger jag bara! Idag har jag jobbat och försökt hålla humöret uppe. Nu är jag äntligen hos mina älskade bebisar igen. Vi ska pussas kramas och mysa tillsammans, har saknat dom så mycket. Är ledig i morgon också blir kanske en fika med en gammal vän! Hoppas ni har en bättre dag än jag. Puss


29/december

Vaknade inatt med gråten i halsen. Jag minns inte vad jag drömde som gjorde att jag började gråta så mycket, men något var det. Det var ett tag sen nu så det kanske behövdes.

Vaknade nyss, hade en del sms när jag vaknade.. Vad vill alla på natten? Ska snart krypa upp ur sängen och göra mig i ordning för jobbet!


DEEP

Nu är jag iallafall hemma och har kurerat mig med hostmedicin under värmefilten. Nyss gjorde jag ett skutt och rengorde ansiktet på djupet (hehe), med ånga, ansiktsmask, rengöring och efter behandling. Så nu är jag riktigt ren må jag säga. Haha.

Ska jobba i morgon med, det blir finfina pengar det när dom väl kommer. Längtar! Aja, ska krypa ner igen nu med lite cola och chips. Hare gött! Puss.



28/DECEMBER

God kväll! Idag har jag jobbat och sen har jag sprungit omkring på kupolen med lillasyster.
Hittade lite mer grejer idag! Det här fick följa med mig hem.


Dinsko, 399:-

Glitter, 119:-

H&M, 150:- Rea.

H&M, 49:-

BikBok, 199:-


27/december

För det första: tatueringstid bokad!

Har väl jobbat idag då sedan har jag sprungit runt på kupolen och försökt hitta någonting för mina julklappspengar, men nej! Jag hittar absolut ingenting jag vill ha nu när jag har pengar.. Men ska försöka kika lite imorgon också! Ett par underkläder följde iallafall med hem!


26/december

Godmorgon! Mina vänner Felicia och Dennis tog bilen i från Sala i går morse och kom upp och hälsade på! Tanken var att vi skulle ut men vi kom aldrig så långt och stannade hemma hos Verre och festade lite. Själv var jag nykter och körde hela kvällen. Men jag hade det kanon trevligt ändå. Det var så kul at de ville komma upp och hälsa på! Idag är jag ledig och planerna är väl att jag ska åka förbi kupolen en sväng på mellandags rean! Så vi hörs väl senare! Puss.

25/DECEMBER.

Godmorgon! Har alla haft en fin jul? Med god mat och fina julklappar?
Det har iallafall jag. Bästa julklappen var såklart; ett present kort för en tatuering som har varit på min önskelista alldelens för länge! Så nu så fort mitt schema går i hop med deras så är den gjord. Ska bara boka tid först! Såhär dagen efter så ska jag snart bege mig ner till Verre och vänta in Poia och hans kusiner för att sedan åka mot lager 157 för att shoppa. Kanske, men jag brukar inte hitta så mycket jag tycker om där. Men det är ju trevligt att göra någonting i väntan på kvällen. Blir kanske utgång, beror på vart man kommer in någognstans när man inte har bokat, så vi får helt enkelt testa oss fram! Aja, jag hoppas ni har haft en fin jul. Och att ni får en bra fortsättning. Så hörs vi! Puss.





Julen var inte densamma utan dig, det kändes som att det var någonting som fattades...
Och det var det- du.

Julklappar!

Detta fick jag i julklapp utav min syster och mina föräldrar! Plus en alldeles egen värmefilt. Hihihi. Puss!


God jul.

Haha, vi sålde 3 st hamburgare i dag på jobbet.. Tror inte att Romme kommer att ha öppet på julafton igen.. Där förlorade du lite pengar Bo! Aja kom hem och åt julbord med familjen, sen somnade jag framför kalle anka. Önskar alla mina fina bloggläsare en riktigt god jul! Puss


24/december

Godmorgon, och god jul! Har ätit julfrukost med familjen, och har nu hoppat i Romme dressen och ska snart åka iväg till jobbet.. Hoppas vi får ha lite tomteluvor och grejer på oss iallafall.


Julgranspynt

Har pyntat julgranen klart nu, ligger i soffan och hostar sönder under värmefilten. Senare dags för julmackor och uppesittarkväll!


JOBB

Nu ska jag göra mig i ordning och kila vidare till jobbet. Hoppas på lite mer folk idag, hehe.
Så alla skidälskande fantaster, kom till romme alpin idag!
När jag slutar, ska jag åka hit och plocka i hop lite grejer sedan åker jag vidare hem till mamma och pappa och kör på en uppersittarkväll framför bingolotto efter vi klättgranen. Pusss

23/december

Godmorgon, tänkte visa lite utav grejerna jag fick i går.
Jens: Skylten som det står Sov Gott på.
Maria: En tröja,ett par shorts, och en halsduk. (Syns inte på bilden)
Emma Marcus Mille och Manne: Parfym, och de vita lyktorna med hjärtan på, och dom andra tre hjärtarna.
Adrian: En mysig, stor tröja. (Syns inte heller på bilden)



JULMYS

Kom precis hem efter att ha julmyst lite hos familjen Groth. Alla verkade rätt nöjda med presenterna jag gav dom och jag är super nöjd med mina! Tack allihopa! Lilla Mille var också där, så jag passade på att pussa lite på honom också! Nu ska jag krypa ner i sängen så jag kommer upp till jobbet i morgon.




22/DECEMBER

Godmorgon, vaknade för nån timme sen sådär. Har gjort mig i ordning så pappa kommer snart och hämtar mig, då ska jag fixa det sista med julklapparna åt familjen Groth. Sedan beger jag mig ditåt för att fira en liten minijul med dem.

21/DECEMBER

La mig rätt tidigt i går för att jag skulle komma upp i morse, somnade inte förns tre men tog mig duktigt upp i morse när jag skulle möta en vän vid bussen. Vi åt lite pizza och kollade på film och somnade väl i soffan i sisådär en timme. Eller det kanske bara va jag som somnade hehehe. Nu är jag ensam igen och jag känner verkligen att det är det jag behöver vara. Jag drar bara ner alla andra när jag är med vänner, inte riktigt det jag är ute efter..

20/december

Vaknade sent i morse, bestämde mig för att ta en promenad så gjorde mig i ordning för att gå ut. Kom hem tre och en halv timmar senare. Jag vandrade omkring lite överallt. Men när jag kom hem så kom jag på att jag lovat att ta in posten åt farmor när hon är borta, och där ligger en liten påse med ett julkort och mitt favorit julgodis i. Det var från min älskade mamma! Tack så mycket mammi!


Dream catcher

Är färdig flyttad nu, har tillbringat kvällen med att i min ensamhet tittat på Arn. Nu ska jag försöka sova, jag hoppas att drömfångaren ovanför mitt huvud fångar mina mardrömmar inatt.


no one will ever understand how much it hurts.


18/DECEMBER

Imorgon tar jag mitt pick och pack och drar en stund, behöver vara ensam. Vet varken ut eller in. Just nu vill jag bara försvinna!


17/december

Idag har jag jobbat! Var ganska lite folk eftersom att det här var säsongens första dag! Men det gick bra ändå! Kom hem för några timmar sen, har gjort mig i ordning och ska snart dra ner och möta upp Verre, hos Alicias syster. Sedan får vi se om det blir krogen eller lokalfest för våran del! Hehe.


Barndisco!

Kom nyss hem från skräddarbacksskolan där jag hjälpt några vänner med deras projektarbete, nämligen hålla ett disco för låg och mellan stadiet. Dom hade ett fint litet godisregn. Åh shit vad barnen skrek och var glada när vi slängde ut en massa godis! Hehe.

Imorgon ska jag jobba! Och sen vette fan, hoppas på nått kul. Puss!


16/DECEMBER

Hejsan, ligger nu hemma i soffan under värmefilten och sa snart göra mig i ordning för dagen, ska ta med Jens ut på julklapps shopping, och sedan ska jag på disco! HIHI. Vill bara säga att gårdagen/natten var bra :) Pusss


Jesus!?

Hallå, ligger i soffan och väntar på att Jens ska ringa. Ska nämligen hämta han och hans vänner från hagafesten. Jag har spenderat nästan hela kvällen men att styla Jens. Så här fin vart han!


15/december

Sitter hemma hos Maria med vovvarna och Jens, han dunkar musik på högsta nivå och taggar till hagafesten. Som jag btw också är lite sugen på.

Idag har jag jobbat arslet av mig med smyckena, sen har jag och Jens slagit in paket och fixat med iTunes som jag förresten hatar! Aja, blir en lugn kväll med familjen tror jag. Får se om jag får några bättre erbjudanden hihi. Puss



14/DECEMER

Har varit ner till Uppsala i dag och gjort ett prov. Hoppas att det går bra nu. Sitter just nu på tåget på väg hem och jag är så trött och har så ont i huvudet att jag vill typ dö. Usch. Borde sova nån timme på tåget. Onödigt inlägg, men ha det bra. Puss!


13/DECEMBER

Godmorgon, i dag är det lucia. Jag hade tänkt att kolla på Jens i morse men jag mår aldelens för dåligt för det. Har svinont i halsen, kan typ inte svälja... Så idag är det tänkt att bara vila. Men först ska jag åka och lämna in min kära iphone, den ramlade ner i toaletten för någon dag sen och det krånglar lite då och då.  Har man haft en iphone en gång så tror jag inte att man klarar sig utan en.. så jag kommer typ dö dom närmaste veckorna nnu..

Aja, i går var jag hem till Emma och gjorde ett försök till att plugga. Gick inge vidare eftersom att vi hade för mycket att prata om.. så jag får helt enkelt plugga i dag istället. Efter det åkte jag vidare ut till romme och lärde mig hur man gör när man jobbar i hamburgerian. Kulkul. SEn hämtade jag upp mamma  på vägen hem så vi åkte till kupolen och köpte nya skor till mig, ett par vardagsskor och ettpar jobbskor. För på lördag sätter romme i gång!

Där var lite uppdatering, hoppas ni mår bra.
Puss!


11/december

Idag har jag storstädat hela huset tillsammans med min familj. Sen har jag bakat pepparkakor och gjort ordning pepparkakshuset!

Sen måste jag bara dö och klaga liiiite.
Chuck får inte dööö!!!! Kommer inte att klara mig till den 18 januari för att få veta! Håll ut Chuck!


8-11/december

Upptäckte att jag inte skrivit på ett tag, aja provet på torsdagen gick sådär tror jag, Angelica bjöd på fika så vi myste lite i klassrummet. Sen åkte jag hem och sov, och sen pluggade jag hela kvällen till nationella på fredagen.

Nationella gick ganska bra tror jag, känner mig iallafall ganska nöjd, sen tog jag bilen tillbaka till Dalarna. Somnade en stund i soffan när jag kom hem, sen var det bara att göra sig i ordning. Drog hem till verre på förfest och sen vidare till s2. Det var inte så värst kul, var as dålig musik så jag vart lite deppig och drog hem tidigare för att inte tynga ner alla andra.

Idag har jag tagit det lungt bara, drog hem till farmor och åt lite gott och firade mini jul innan de drar till USA. Sen drog jag ner till blomman och umgicks lite med han och Poia. Kom nyss hem och la mig i sängen på en gång. Är så galet trött, så godnatt!


7/DECEMBER

Åh nu har jag äntligen pluggat klart för morgondagen, så har nyss duschat och kryper nu ner i sängen för att sova! Är så otroligt trött efter bilresan ner till Uppsala. Tog mig tre timmar (brukar i vanliga fall ta två) det snöade så jävla mycket, såg inte alls mycket plus att det var halt och mörkt så jag, som alla andra på vägen körde jävligt sakta hela vägen ner. Satt på helspänn nästan hel resan, så nu ska jag slappna av och sova. För i morgon har jag prov, sen ska jag nog hem och sova lite mer hihi, innan jag får plugga ännu mer.


CAN'T SLEEP...

...without you. Hejsan, kan inte sova, ligger och funderar lite för mycket. Aja, i morgon kör jag min första roadtripp ner till Uppsala. Tyvärr så åker jag ensam, ska ner och göra lite prov och grejer för att inte ha missat alldeles för mycket nu när jag är hemma. Först ska jag som vanligt pussas lite med mina älsklingar innan jag åker. Men nu ska jag kolla gossip girl tills jag blir trött och somnar. Hehe.



Btw, i miss you.


6/DECEMBER

Ska snart åka ner till stan och plocka upp Maria. Sedan åker vi mot Romme och går på stormöte och kollar in utbyggnaden. Idag har jag pluggat och tagit det lugnt bara. Laddar inför helgen. Hehe.


DON'T FORGET ME..


..Har precis tagit ett låååååååååångt skönt bad, med badskum och ljus. Nu myser jag omkring i morgonrocken och ska nog snart lägga mig och kolla gossipgirl och äta mandariner, bara för att det är så gott. Hoppas på en bra dag i morgon! hihi. Btw så tappade jag mobilen i toan i dag.. så det går inte att ringa till mig..


5/DECEMBER






... Hittade lite mysiga bilder från turkiet 08 som jag tänkte dela med mig utav. Vaknade för någon timme sen och sitter nu och försöker plugga lite, går inge vidare. Måste ta tag i detta nu, åker tillbaks till uppsala på onsdag för att skriva prov, och göra nationella muntliga i svenska b. Önska mig lycka till för det kommer inte gå något vidare känner jag. Aja, idag har jag inga planer, förbi hundrana som vanligt och sen blir det väl mys i soffan med värmefilten som alla andra dagar. Puss.


S2!



Godmorgon! Vaknade nyss, ligger nu i soffan och är ganska död efter gårdagen. Var ut med Veronica och Nicole igår. Kvällen började hemma hos Verre där vi satt i några timmar och snackade om allt och ingenting, sedan drog vi vidare till Adam och träffade upp han och Nicole, tog en shot innan vi drog vidare till S2 och dansade hela kvällen! Är då otroligt nöjd med gårdagen har aldrig haft så kul på krogen som jag hade igår. Var så otroligt skönt att bara släppa allt för några timmar och bara ha roligt! Hehe.

Idag ska jag på kalas, min kusin fyller nämligen 20 så vi ska fira honom! Men först ska jag dö lite till. Hehe. Puss!


KLÄNNINGEN



Här är klänningen systeryster sytt till mig, jag är jättttte nöjd. Vad tycker ni?


3/DECEMBER



Godmorgon, eller nått. hehehehhe. Ska aldelens strax åka och handla lite, sen blir det nog en sväng förbi vovvarna innan jag drar hem och gör mig i ordning för kvällen. Ska nämligen träffa en gammal vän ikväll. Puss


2/DECEMBER

Idag är en sån där allmänt jobbig dag, har shoppat julklapp till min syster, varit hos vovvarna och gjort ett pepparkakshus med Jens. Sen har jag ätit min favorit rätt med min familj och efter det tagit ett långt bad med badsalt badskum och ansiktsmask och ljus såklart. Har haft en bra dag, men ändå mår jag skit. Behöver en vän nu.


GRATTIS LILLY!

Idag har jag varit på kalas, och ätit julmacka med julskinka och gröt. Riktigt gott var det. Lilly fyller nämligen år idag så Maria bjöd med mig dit. Grattis Lilly! Annars så ligger jag och kikar gossip girl och saknar dig, så otroligt mycket!


RSS 2.0