Älskar te!

Nu har jag äntligen kommit i gång med träningen efter en välbehövlig semester på Rhodos. Varje dag efter jobbet tar jag mig dit, går några kilometer och sedan ett par övningar på det. Funkar faktiskt fint, speciellt nu när jag kan ta mig dit efter jobbet oavsett vilken tid jag slutar på dygnet.

Angående Rhodos så var det en helt fantastisk resa, tänkte sätta mig ner och berätta lite mer och visa lite bilder någon annan dag här framöver.

En till grej som kommit in i mitt liv nu, förutom träningen är te! Har aldrig gillat te förut, men igår när jag träffade Emma och Lollo så fick jag en försenad födelsedagspresent från Emma med en massa olika sorters te! Provade rabarber och grädde när jag kom hem och nu kan jag inte slita mig. Har faktiskt druckit tre koppar te idag. Haha, tänkte försöka mig på en ny smak i morgon men är så rädd att de inte ska vara lika goda som det här var. Men man måste ju våga prova om man ska komma någonstans här i livet.

Nej, nu har jag krupit ner under värmefilten med en kopp te och tända ljus, det är ju trots allt höst ute nu. Tänkte läsa lite innan jag somnar.
Godnatt.


Stockholm

Sitter just nu i soffan med ett vinglas med Coca cola i och äter riskakor med Philadelphiaost på, kan vara bland det godaste som finns. Kom hem från huvudstaden för ungefär en timme sedan och för alla er som är nyfikna så såg jag inte Obama. Dagen har precis som jag trodde spenderats i ett konferensrum med urdålig belysning, men vi fick många nya ideer och inspiration till jobbet. Fick även en hel del energi till att faktiskt vilja satsa lite mer på jobbet nu. Men först en veckas semester i värmen.
 
 

just do it

Det var ungefär ett halvår sen nu som jag var på gymmet, anledningen till att jag slutade var mestadels för att mitt arbetsschema och öppet tiderna på gymmet inte riktigt gick i hop. Igår öppnade det nya gymmet 24seven på stan så efter jobbet idag gick jag ner och skrev in mig. Nu finns det ingenting att skylla på längre då det här gymmet precis som namnet säger har öppet dygnet runt, 24seven. Men eftersom att det var ett tag sen och jag drar till Rhodos på söndag så körde jag en riktig mjukstart med 10 min på bandet och två magövningar och två benövningar, det fick räcka tyckte jag. Åh jävlar, jag känner redan i benen. Men så ska det vara.
 
Imorgon kommer Obama till huvudstaden och där kommer också jag tillbringa min dag, dock inlåst i ett konferensrum på något hotell men ändå. Kommer ju faktiskt befinna mig i samma stad, vilket i alla fall jag tyckte var as coolt. Haha. Tåget går kl 05,41 i morgon bitti så nu får jag nog tacka för mig och krypa ner under täcket för några timmars sömn.
 
Puss!
 
Ett gammalt foto under ett gympass på Friskis.
 
 
 

En sommar

Hösten närmar sig med stormsteg och jag känner för att skriva av mig lite. Sommaren har varit fantastisk, de få dagar jag faktiskt fått vara ledig i alla fall. Gjorde en underbar resa med the man of my life till Stockhom i mitten av juli, även fast den bara varade två dagar så var den fantastik. Gröna Lund och en omväg genom Gävle och Rullsand hem var allt som behövdes för att få lite ny energi inför jobb, jobb och jobb. Nu är det dags att ladda batterierna igen, på söndag sätter vi oss på ett flyg ner till Rhodos för en semester tillsammans. Eftersom att två dagar under sommaren var den enda semester vi fick tillsammans passar vi på att ta en vecka i värmen så här när hösten närmar sig.
 
Den här sommaren har jag även varit på min första möhippa och bröllop, min fina vän Felicia som jag gick i samma klass under gymnasiet med gifte sig med the man of her life.  Det var bland det vackraste jag sett. Jag fick även en inbjudan till ett dop här i mitten av september som jag tyvärr inte kommer kunna gå på eftersom jag befinner mig i Rhodos då. Min fantastiska och starka vän Emma ska döpa sin fina dotter Alva.
 
Bara för att jag inte får nog av jobb har jag nu också fått jobb som dagisvikarie, till de dagar jag inte jobbar på ICA.  ICA som jag förövrigt har börjat tröttna på lite nu, eller rättare sagt så är jag väldigt trött på tiderna jag får. Jag jobbar 6 dagar i veckan, antingen så jobbar jag 12 timmar eller så börjar jag sen och slutar ännu senare, oftast stängningar. Med andra ord så hinner jag aldrig göra ett skit här hemma eller för min egen skull. Men jag hoppas på ändring till hösten då jag går tillbaka på extra arbete och förhoppningsvis får jobb ca 3-4 dagar i veckan och kan kombinera det med mitt nya jobb som dagisvikare.
 
Nu har jag även kommit på vad jag vill göra med mitt liv, eller snarare vad jag vill utbilda mig och jobba som. PSYKOLOG, barnpsykolog. Jag är så otroligt fascinerad utav barn och deras beteende, att jag nu bestämt mig att det är det jag vill göra. Det betyder dock att jag måste flytta för att läsa ett helt program så vi får se hur långt fram i livet den drömmen tar sin plats.
 
Det där får nog avsluta kvällens funderingar pga att jag har ett jobb att stiga upp till i morgon bitti. Men i will be back. Snart hoppas jag, om inte annat efter min resa till Rhodos med min underbara pojk som jag försövrigt ser som min absolut bästa vän och livskamrat. Jag älskar dig tills rymden tar slut my love.
 
Puss och god natt!
 
 
 
 
 

RSS 2.0