Studenten!

Ville bara säga att det bara är 7 DAGAR KVAR!!!!


Riverside

Mår bättre idag, huvudvärken sitter fortfarande i men betydligt mildare än igår. Så jag mötte upp Martina och David på stan för att gå till riverside och ta en öl. För mig blev det dock en cola för från och med imorgon ska jag supa ända fram till studenten!!!!! Nejdå, men måste bli frisk först. Hehe.


Utmaningen

Har inte sovit alls inatt, har haft en extrem huvudvärk och inga Alvedon hemma. Vaknade flera gånger utav att jag grät för att det gjorde så ont.

Åkte iallafall till skolan för att jag var extremt taggad på utmaningen som min skola anordnat. Skit kul till och från, hade ju fortfarande huvudvärk. Kan berätta mer om den sen.

Huvudvärken sitter fortfarande i så nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Godnatt eller något.


Sommar


Stek

Har stekt sönder idag! Är ensam hemma och har haft besök utav Adrian, fick en liten ide och drog till barnenshus och köpte en pool, så just nu ligger jag i den och steker! Så skönt! Åker ner till Uppsala i kväll istället för här stannar jag hela dagen! Puss


Lördag

Vaknade i morse och jag var konstigt nog inte bakis? förstår inte. Aja, Linnea sov hos mig, vi åt lite melon och pratade innan hon drog hem och jag började göra mig i ordning för en hemresa. Tog ett bad oc drog sedan ner på stan och kikade runt innan jag tog tåget till borlänge. Där åkte jag dirket till helenas och köpte två kycklingrullar och gick hem till Adrian och åt. Sedan gick vi ner till Maria för att sätta oss i solen där. Så mysigt.  Nu är jag iallafall hemma och spenderar den här kvällen framför tvn samtidigt som jag uppdaterar er mina kära läsare om hur mitt liv ser ut nu för tiden. Haha.  Åker ner till uppsala i morgon och taggar student veckan! Ha det bäst mina fina. Puss


Etage

Kvällen spenderades på etage i uppsala med fina vänner. Blev dock lite för mycket dricka. Drack 2 cider, 2 dagens drinkar, och 12 shots!? Förvånadsvärt nog så mådde jag bra hela kvällen, tog taxi när det stängde hem och somnade utan att spy. way to go lina!


betygen satta!

Fredag och betygen är satta, detta kan ju inte annat än firas!


studentfotografering

Elina, Martina och jag tog på oss våra studentkläder och gick ut i fårhagen och fotade fina student bilder, de är dock inte redigerade än så de kommer lite senare.


Lön

Fick lön igår så jag och linnea tog en shopping runda, fick med mig en massa fint hem. Mitt i allt satte jag och linnea oss och fikade och pratade länge om allt.

Klar med allt.

En rätt så lycklig tjej som är klar med allt som har med skolan att göra ett bra tag framöver!


Krigsalarm

Vaknade i onsdagsmorse kl 7.15 utav något som jag uppfattade som en krigsalarm och kort där efter så smäller det precis utanför min lägenhet så hela huset skakar! Blir skiträdd och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen för en sekund, innan jag kommer på att de stod en lapp på dörren dagen innan att de skulle spränga i marken precis utanför mig den här veckan. Började dock inte skolan förns 12 så jag knallade upp till gränby och handlade en massa frukt och sprang om kring i myskläder hela morgonen.




Inte långt kvar nu!


ily

Jag och mina fina pojkvänner.


15 maj studentskiva

Den 15 maj hade min klass och alla andra medieklasser studentskiva på bj! Temat var holywood men man fick tolka det som man ville som ni ser på bilden nedan. haha. Kvällen var iallafall jätte trevlig och jag hade riktigt roligt!

14 maj

Den 14 maj samlades min klass hemma hos fina Angelica för att grilla och dela ut klassensbanden. Vi hade kanon trevligt, spelade förfestspelet och drack lite alkohol och bara umgicks. Själv blev jag klassens alla som inte dansar är våldtäktsmän. Hehe.


purple

Är jätte sugen på att färga håret så här till sommaren! Vågar jag?

Last Days

Bjuder på lite bilder från det senaste dagarna.
Jag och Martina var grymt coola och snodde en kundvagn.
Gangsterbilden nr1.
Kom till skolan och fick en chock när jag själv hängde på en stor bild på väggen.
Vårsolsmys med vovvarna och Adrian.

Valborg '12

Orkar ärligt talat inte lägga in fler bilder. (sitter med mobilen, kanske kommer in fler i skolan senare ( lovar inget! ))

 

 


I'm sorry.

Hej och hå, det har hänt mycket sen sist. Har både bra och dåliga nyheter, men jag tycker att vi sätter i gång med de dåliga först.

Jaha då ska jag vara lite jobbig och tjata, men jag har verkligen världens dilemma. Som ni säkert redan läst så, har min mormor gått bort, och så även en vän till mig. Nu är det så att de båda ska ha begravning på samma dag, min mormor kl 12 i Leksand och Marcus kl 1 i Borlänge och jag hinner omöjligt gå på båda två. Så vem väljer jag? Ni som känner mig väl vet att jag inte haft någon kontakt med min mormor sen jag var sju.. Och känner därför att jag kände Marcus bättre. Men det är ju liksom min mormor! Har inte bestämt mig än, men det lutar nog lite mer åt Marcus begravning ändå.

Då fortsätter vi, 29 dagar kvar till studenten! Taggtagg!! Och snart är det dags för studentskiva, nästa tisdag faktiskt. Åh, stress. Allt i skolan ska vara inne innan 25 maj för att man ska få betyg. Och jag har inte börjat på någon utav de 4 uppsatserna som ska vara inne då.. Bara 19 dagar kvar... Fan ska bita i det sura äpplet och köra stenhårt de sista veckorna nu!!

Valborg har också varit, och den firades självklart (!) i Uppsala. Bjöd med mig tre utav mina vänner från Borlänge. Dom hade dock planerat hela helgen och hängde knappt något med mig och mina vänner. Är lite små tjurig för att någon utav dem lämnat en jävla jägerflaska i frysen så tillsyn hittade den. Aja, Valborg var hur som helst as kul och den spenderades med världens finaste vän Martina och hennes new boyfriend Bill Skarsgård. Eller? Nej David heter han med liknar Bill som fasen. Haha. Davve! Han är iallafall en trevlig prick och jag tycker att han är en underbart fin kille åt Martina! Den bästa förtjänar bara det bästa!

Annars då, jo mitt humör och mående tippar lite fram och tillbaka hela tiden. Men just nu mår jag bra! Och hoppas att det förblir så. Vi kan säga så här att mina absolut bästa vän har trätt (säger man så?) in i mitt liv igen och det gör så att jag mår bättre än bäst!

Jag har faktiskt också valt bort en del vänner som inte gynnar mig. Det enda de gör är att ta mig för givet så nu är de borta. Jag har även byggt på den fronten med nya, som både ger och tar!


Jobbet på Ica går kanon och jag jobbar på när jag får tider, längtar redan galet mycket till maj lönen då jag jobbat ett bra antal röda dagar. Hihi! Men den lär väl gå till hela student kalaset! Och lite till sommarkontot! Hoppas på en lägenhet, snart är jag där!

Jaja, sitter nu på tåget till Uppsala efter en helg som mestadels har spenderats med ett gäng grabbar. Nej nu du, jag har ingenting mer att skriva just nu. Tänkte slänga in lite bildbomber från senaste tiden sen. Ses.





RSS 2.0