Love

Spenderar kvällen i sängen med Nicholas Sparks kärleks historier.


Hemligheter

Förresten, angående min hemlighet så behåller jag den ett tag till. Fick ännu ett spännande telefonsamtal idag!


Snö i oktober

Vaknade till vinter i morse! Jag brukar tycka att det är jätte mysigt och fint med snö. Men vafan, det är bara OKTOBER! Låt höst vara höst, inte vinter. Haha!

Därför stannar jag inne resten av dagen.


Bakis dag

Hände inget speciellt på söndagen. Var bakis, men lyckades ändå få lite saker gjorda. Tvättade, städade lite och storhandlade. (gammal jag låter) haha!

Söndag kväll är alltid min och Adrians myskväll, så köpte hem lite ost och kex, vindruvor och jordgubbar!


Bolanche

Fredagen spenderades hos Tim på förfest med en massa trevligt folk! Eftersom jag skulle jobba på lördagen skippade jag krogen och åkte hem och sov lite innan jag skulle hämta upp Adrian efter krogen.

På lördagen jobbade jag med paprika dagen och stod och delade ut ballonger och målade små barn i ansiktet. Efter jobbet så åkte jag hem och här var redan festen i gång. Hade förfest här, sedan åkte vi ner på stan och dansade hela kvällen!!


Date

Baby kom ju hem idag, så vi åkte och åt lite Kina mat! Mätt så jag vill spy nu..


Ledighetsmys

Eftersom både jag och Lina var lediga idag körde vi en lång härlig frukost framför Eva och Adam i morse!


Lina & Lina

Har haft/har myskväll med finaste Lina!
Hämtade henne från skolan idag, vi köpte med oss pizza och laddade hem en massa mys filmer till kvällen, började med Kalle och choklad fabriken! Såååå mysig film, tog en liten paus gjorde lite ansiktsmaskar och ställde fram ost och kex. Nu kollar vi Eva och Adam, det är en sån otroligt mysig film, jag blir typ nykär och sitter och säger naw till allt dom gör!!!!


Kärlek på hög nivå

En liten närmare titt på bilderna jag satte upp. Blir så lycklig när jag ser dom!


Städat

Nu har jag äntligen städat hela lägenheten! Även satt upp lite personliga bilder i ramar på väggen. Så skönt att ha det rent omkring sig. Har precis lagt mig i soffan med ett glas cola och inväntar nu Svenska Hollywood fruar!

Imorgon väntar ett möte på jobbet och sedan spa kväll med fina Lina!


Nervös, äckligt glad osv.

Nu ska även jag vara lite sådär hemlighetsfull. Fick ett telefonsamtal idag, ett väldigt glädjande sådant. Ni får väl höra sen vad de handlar om antar jag. Hehe. ÄR LYCKLIG OSV. Puss


Helgen

Några bilder från helgen


Hej

Har inte bloggat på ett bra tag, har faktiskt inget vettigt att skriva. Slänger in lite bilder i stället. Här var vi ute på en liten skogspromenad, så mysigt!


Blond

Bestämde mig för att slinga håret i dag, täcka utväxten lite. Blev inte så stor skillnad men tänker man på det så är det ljusare. Rätt nöjd faktiskt! Hehe


Waynes

Mötte upp min fina Lina idag, hämtade henne från skolan och åkte direkt till waynes för att spendera några timmar där med henne! Alltid lika mysigt i hennes sällskap!


Ledig

Vaknade tidigt idag, har hunnit med otroligt mycket redan, och dan är inte slut än. Ska snart åka ner och möta upp Lina för lite fika och prat. Länge sen jag träffade henne nu! Senare ska jag ta mig en promenad i det fina höst vädret.


Söndags mys.


Emilio

Som sagt så sov Mille hemma hos oss. Vi allihopa la oss i sängen kl halv 9, för att lägga honom. Slutade med att vi allihopa somnade kl 9. Haha. Vaknade sedan kvart över 6, när Mille ville att Padda (Adrian) skulle vakna!


Godmorgon

En vecka sen jag bloggade sist.
Adrian har jobbat hemma hela veckan så jag har inte riktigt haft tid för bloggen.

Under veckan har vi inte gjort något speciellt, typ myst lite när Adrian kom hem från jobbet. Med god mat och tv mys. I fredags bestämde vi oss för att åka ut i skogen, vi skulle fiska och plocka blåbär. Men när vi kom fram till sjön så var den stängd för fiske säsongen så vi åkte hem.

Istället fick Mille sova hemma hos oss vilket var första gången. Och det gick så bra, lite drygt men otroligt mysigt! Och vi klarade av att ha barn galant! Haha.

Lördag firade vi pappa, först hemma med fika, och sedan med middag på broken dreams tillsammans med pappa, farmor Malin och Adrian. Mamma är i Italien så hon var inte med.
Efter det så gick vi förbi hos feskiz som hade fest, jag gick hem rätt tidigt men Adrian blev kvar en stund.

Igår jobbade jag, sen sökte jag jobb som fotograf!? Hör och häpnad, haha. Får se hur det går då! Sen myste jag och Adrian ner oss i soffan med god mat och tända ljus.

Hoppas er vecka vart lila fantastisk som min. Hehe, bilden kommer upp snart. Puss


Världens finaste


Lägenheten


Utgång

Blev även en utgång i lördags för att fira min fina vän Lina som fyllt 18! Var på förfest hos Bella sedan vidare till s2, det var riktigt tråkigt där faktiskt så jag och Lina åkte hem tidigare.


Ikea

Var till Ikea Valbo i helgen med Adrian Jens och Sofia. Vi handlade på oss lite till lägenheten! Vi var även till owes där dom redan hade fått in jul saker! Jag som längtar till julen så mycket var verkligen i himmelriket. Blev dock inte något sånt utan lite andra småsaker. Lägger snart upp lite bilder på hur lägenheten ser ut efter besöket på Ikea.


RSS 2.0