Bus-mille.

I fredags när jag kom hem från Stockholm så hade Adrian Mille här hemma vi lagade lite mat och efter det somnade jag i soffan medan jag och Mille kollade på film. Då fick Adrian för sig att dom skulle busa med mig, sjuk som jag var så somnade jag lite till och från hela tiden. Men dom hade nog kul iallafall. Spenderade sedan kvällen hemma medan Adrian var på Kalle bah med sina vänner . 




Stockholm.

Godmorgon, inte skrivit på några dagar. I torsdags satte jag mig på tåget kl 6.30 och åkte ner till Stockholm för att gå på Svenskaspels närverksträff. Efteråt väntade en kväll på friends arena där vi tittade på Sverige-Ryssland och sedan sov vi över på hotellet som ligger bredvid. Tyvärr så åkte jag på feber under dagen så vi stannade bara kvar till halvlek sen gick vi vidare till hotell och kikade klart matchen på tvn. 

Fotboll är ju inte så jättekul enligt mig men det var definitivt en upplevelse att vara där. 




Babyroom

Godmorgon, har nyss skjutsat Adrian till jobbet och ligger nu i sängen med en kopp te och letar inredning till Lillys rum. Vi har bestämt oss för ljusgul vägg, och nu är jag även inne på grått i detalj med inslag av djur framförallt elefanter. Det tror jag blir fint. Senare idag tänkte jag ta med mig systeryster till rosa huset och kolla ut lite tyg. 

Här har ni lite smakprov på vad jag tänkte mig i Lillys rum. Puss 




20 weeks

Jag har precis gått in i vecka 20, det betyder att halva tiden nu gått. Magen har nu börjat växa till sig och det är fullt liv där inne. Hon verkar må bra, senast i morse lyssnade vi på hjärtat på vår fina lilla ängel. Jag fick en apparat utav Adrians bror med flickvän i födelsedagspresent då man kan göra det här hemma, hon verkar dock inte riktigt gilla det för hon vänder sig ifrån oss hela tiden. Men det ger oss ett litet lugn, att bara höra att hjärtat fortfarande slår. Nu har också Adrian kännt hur hon rör sig där inne, förra lördagen gjorde hon en liten kullerbytta när Adrian höll handen på magen. Det är sjukt hur man kan bära och utveckla någonting inuti sig utan att mitt huvud förstår det. Det var inte förns när Adrian kände sparken som även jag fattade att hon rör sig där inne, även fast jag kännt det i flera veckor. Och att försöka förstå att vi faktiskt kommer få träffa den här lilla krabaten om 20 veckor är helt jävla otroligt!? Nej kan babbla på föralltid om hur konstigt/coolt detta känns, men nu ger jag upp för en stund. 

SOA går för fullt på vår tv, så nu ska vi kika vidare här. Ha en trevlig kväll. PUSS 




Baby girl

Var ett tag sen sist, närmare bestämt ett år sen. Mycket har förändrats sen dess, men den absolut största förändringen är väl ändå att jag och Adrian nu väntar vårt första barn. En liten flicka som enligt ultraljudet såg ut att må bra. En liten Lilly Othilia Groth. 





RSS 2.0