Mitt 2012 i bilder


Last week in december

Jag och älskling har åkt skoter, kikat på mellandagarean, köpt ett ps3, nötat ps3 i soffan, varit sjuk, jobbat, kikat på film med vänner, spelat sällskapsspel med ett gäng tjejer, sovit ut, varit till Avesta med mamma och syster, köpt träningskläder, tränat, haft extrem träningsvärk, myst, sovit på moln, rullat i snön, ätit extremt mycket skräpmat, lagat god och nyttig mat, pussats mycket, osv.

Det är vad jag gjort nu den sista veckan på 2012. I dag är det nyårsafton, jag har inga större förväntningar på kvällen. Blir lite Nyårsmiddag och sen ut med vänner! Puss på er.


Juldagen

Hade så jävla låga förväntningar på juldagen, var förbannad och var inte ens sugen på att gå ut. Men tog mig i kragen och åkte mot Alicia i ornäs ändå! Där kikade vi lite Victoria secret fashion show och hade allmänt trevligt. Sen tog vi bussen in mot stan för att dra på Johans förfest. Hade galet kul där! Ramlade sedan vidare in mot stan och in på s2! Bästa krogkvällen på väldigt länge!


Mys med barnen!

Efter julklapps öppningen hos mina föräldrar åkte vi ner till Maria och firade där med barnen! Då kom tomten på besök och vi öppnade ännu mer paket! När barnen gått hem för att sova satte vi oss i soffan och fick lite plockmat och kollade på tomten är far till alla barnen! Efter det åkte jag ock Adrian hem och myste ner oss i sängen för att sova!


Julmat och Kalle anka!

Efter att vi firat här, åkte vi förbi graven och sedan vidare hem till mina föräldrar för Julmat och Kalle anka! Efter Kalle anka så öppnade vi julklapparna, jag och Adrian fick bland annat täcke och kuddar till vår nya säng! Så nöjda!


God jul

Åh hade en sån bra jul! Först firade jag och Adrian själva här hemma, åt julfrukost på soffan och öppnade lite paket från varandra! Fick ett par sköterskor, en klocka och ett par vardags skor! Tack mitt hjärta!


Visdomstand jävul

Kunde knappt sova en blund inatt, håller på att få en jävla visdomstand. Hade ingen Alvedon hemma så försökte att sova, vaknade ett par hundra gånger. Kl 7 gick jag ner till Statoil och köpte Alvedon så jag fick sova ett par timmar innan Ica ringde och fråga om jag kunde börja tidigare så gjorde ett pass från tolv till halv nio. Efter det kröp jag upp i soffan och glodde på jul med Ernst. Nu har jag laddat hem en film och ska krypa ner i sängen och sova! Godnatt


X-mas

Har äntligen hittat julstämmningen här hemma! Sprang runt på kupolen och inhandlade lite ljus lyktor och röda ljus, fick även med mig lite röda filtar. Så nu är det jul-rött i hela lägenheten!


Ta-hand-om-mig-själv

I morse tog jag mig ett långt varmt skumbad, med ansiktsmask och tända ljus. Målade naglarna smorde in mig och noppade ögonbrynen gjorde jag också!


The end of gossip girl

Åh dör nu, precis sett sista avsnittet av gossip girl! Det var perfekt! Finns inte ord till det!


Hahaha pappas humor!

Såg precis att jag fått en kommentar på min önskelista, haha rolig du är pappa! Haha!


Disney i mitt hjärta!

Jag älskar allt som har med Disney att göra! Så hör har ni en bild som jag älskar, den är grymt fin!


Christmas time

Jag har helt och hållet tappat julstämmningen hemma hos mig och Adrian, tror att det är för att jag var ute lite tidigt med att pynta kanske.. Haha. Så går det när man är lite för ivrig! Iallafall så bestämde jag mig för att åka hem till mina föräldrar och sova för att få in lite av den vanliga julstämmningen! Så nu ligger jag här i min säng hos min mamma och pappa och planerar morgondagens julmys!


Julstämmning

Tog en rejäl sovmorgon i morse och nästan skyndade mig hem till mamma och pappa för att skriva ut ett cv och skicka iväg! Sen sprang jag runt på kupolen och fixade de sista julklapparna innan jag började jobba!


Värt

Hej mina kära vänner, var ett tag sen jag uppdaterade. För att lätta lite på stämningen sen mitt förra inlägg tänkte jag bara meddela att min farfar nu fått mediciner och mår bättre!

I helgen så var jag och Lina ut på krogen och fy tusan va kul det var... Eller? Nej! Vi var inne i cirka 5 min insåg att det bara var 30 plussare där och helt tomt på dans golvet så vi knallade ut och drog tillbaka till förfesten! Haha. Värt att jag betalade in både mig och Lina för att vara där inne i 5 min. Aja, sånt är livet. Söndagen jobbade stängning och kom sedan hem och fick i mig lite mat innan jag somnade.


Så jävla less

Behöver bara skriva av mig lite! Gud, ge fan i att ta död på mins nära och kära nu! Är så trött på det här nu, okej min mormor var sjuk satt inprincip och kollade in i en vägg så för hennes eget bästa så var det väl bra att hon gick bort! Jag tyckte däremot att det inte riktigt var tid för min morfar än när han gick bort. Men för i helvete? Min farfar är bara 64? år gammal! Så låt honom vara!!!!!

Fick ett telefon samtal nyss av mamma att min farfar ligger på sjukhus och har nog inte lång tid kvar. Jag blir så arg och ledsen bara! Åh!!!!!!!!


Hakuna matata

Precis lagt mig i sängen efter en lång dag, jag sliter verkligen som mest när jag är ledig. Laddar nu hem en utav mina favorit filmer lejonkungen 3! Ska försöka somna till den för i morgon väntar jobb kl 7. Godnatt!


Vinter

Nu i helgen har jag varit så dålig på att gå ut och gå, så tog mig en promenad på två och en halv timme nyss. Nu sitter jag i soffan med en stor kopp varm choklad och värmer mig lite innan jag sätter fart och städar hela lägenheten!


LINAS ÖNSKELISTA 2012

PLUS PENGAR TILL MINA TATUERINGAR!! pusshej

gossip girl

OMG dör lite nu, såg precis näst sista avsnittet av gossip girl. Kan inte bärga mig till det sista avsnittet nästa vecka! Åh vad fjantig jag låter, men har bara väntat på den här scenen ända sedan jag började titta på serien.

Härliga helg

Har mestadels tagit det jävligt lugnt i helgen. Jobbade både fredag och lördag, spenderade lördagskvällen hemma tillsammans med min älskling, vi bakade pepparkakshus gjorde julgodis och slog in julklappar! På söndagen var vi ute och letade julklappar hela dagen, är klar med alla förutom Adrian nu!

Skjutande Adrian till jobbet i morse åkte hem och somnade om, och vaknade kl 12. Nu ligger jag och myser lite i soffan innan jag måste börja göra mig i ordning för att åka och jobba!


BLOPPIS

 
Rensade ur min gaderob hemma hos mamma och pappa, och tänkte försöka sälja lite. Anledningen till att jag säljer är inte för pengarna utan bara för att jag tycker det är synd att slänga,
eftersom det mesta är använt typ 3 gånger.  Det som är kvar efter en månad ger jag till röda korset eller något. Så varsågoda att kika lite om ni vill, ingenting kostar över 50 kr.
 
 
Svarta skor med kilklack, använda typ tre gånger. Strl 36. 50:-
 
Bruna skor med kilklack, Strl 36. 50:-  SÅLD
 
Gråa fejk coverse, lite slitna. Strl 36. 10:-
 
Röda fejk converse, lite slitna. Strl 36. 10:-
 
Svarta ballerina skor, Strl 37. 10:-     SÅLD
 
Vita vinterskor, från myronas. Strl 35. 20:-
 
Mjukis dress, grå, Cubus. Byxa strl M, Tröja strl S. 50:-  SÅLD
 
Mönstrade tunna tyg byxor. Strl 140 (barn) 10:-
 
Jeansleggins, tyg. Strl 34/36. 5:-
 
Mörkblå jeans. Gina tricot. Strl 28x32. 30:-
 
Boyfriend jeans. Gina trocot. Strl 27. 30:- SÅLD
 
Kavaj. ONLY. Strl 34. 30:-
 
Bred blommig väst svart. Jamie Scott. Strl 34. 20:-
 
Vit tröja. JC. Strl M. 30:- SÅLD
 
Svart rutig poncho. Glitter. Strl One size. 10:- SÅLD
 
Stickad tröja. H&M. (aldrig använd) Strl S. 20:- SÅLD
 
Linne. Strl S. 5:-
 
Silver blommig topp. (använd en gång) Bik Bok. Strl XS. 30:-  SÅLD
 
Svart tub klänning. Zara. Strl XS. 10:- SÅLD
 
Vitt transparant linne. H&M 10:- SÅLD
 
Svart kappa. Vero Moda. Strl 36. 50:- SÅLD
 
Grön skinn jacka, New Yorker. (aldrig använd, felköp)  Strl XS. 50:-
 
Röd regnjacka. Cubus. Strl XS. 50:-
 
Brun väska. 50:-
 
 
 
 
 

Förlovningsringarna

Har äntligen hittat våra förlovningsringar som varit borta i över ett år nu!


5 december

De senaste dagarna har spenderats på jobbet, idag är jag ledig så ska snart krypa upp ur sängen och bege mig ut på en promenad. Sen ska jag rensa mitt gamla rum i skräddarbacken så att jag kan flytta in ett mindre rum nu när jag inte bor hemma längre. Om jag hinner ska jag leta lite julklappar också!


Förändring

Åh kollade igenom lite gamla bilder sen när jag började med att gå ut och gå några gånger i veckan. Har dock varit lite dålig med att besöka gymmet, men gör lite övningar här hemma i bland. Det har hänt lite iallafall! Magrutorna fattas dock än!


2 december/söndag

Idag gjorde jag en riktig mys frukost så här på första advent och allt! Sen åkte Adrian iväg till gymmet och jag tog mig en riktigt lång promenad i det fina vinter vädret! När vi kom hem satte vi igång och städade lite innan Maria och Micke kom hit på lite julfika!

Nu tänkte jag och Adrian åka ner på stan och kolla på julskyltningen innan vi myser ner oss i soffan resten utav kvällen! Puss


1 december/lördag

Ja nu blir ni förvånade... Jobbade i dag också! Efter det var jag på 93 års kalas för fina Lilly! Sen laddade jag och Adrian hem lite Johan Falk filmer och gottade oss med frukt och vatten!


30 november/fredag

Gjorde ett jobb pass mellan 6-15.30, sen barder raka vägen hem för att göra oss i ordning för julbord med Adrians jobb! Det var sjukt trevligt och väldigt gott iallafall! Fick ansikten till de flesta Adrian pratar om! Och en utav hans jobbarkompisar blev lite full och tillägnade Per Gessle's låt när vi två blir en till mig och Adrian! Haha, sjöng den själv gjorde han också!


29 november/torsdag

Jobbade inprincip hela dagen, Adrian kom till jobbet sen åkte vi hem till Maria och åt pizza och myste lite med mina efterlängtade bäbisar!!


28 november/onsdag

Åkte till Falun för att köpa en tröja till julbordet jag skulle på med Adrians jobb! Sen krigade jag på jobbet resten utav dagen/kvällen.


RSS 2.0