Galen helg

Har spenderat helgen i Uppsala och haft en galen tvådagars fylla.
Finns inte mycket mer att säga, bilderna får säga allt. 

 

 

 


Vårmys i solen


Live by the sun, love by the moon.

Har varit en otroligt bra dag idag. Vaknade med ett stort leende på läpparna för att jag drömt så otroligt fina drömmar. Skuttade upp ur sängen och flög i väg till praktiken (det är faktiskt kul att vara där nu när jag vet att jag har ett jobb där sen). Där fick jag plocka lite, sitta i kassan och käka ben 'n jerry glass helt gratis. Haha. Efter praktiken åkte jag direkt till cross road och fyllde i min tatuering lite. Så nu är jag hundra procent nöjd! Nu ska jag packa lite och ta en liten powernap innan jag senare tar tåget ner till Uppsala och myser lite.


Smile

Min syster har bakat bröd, så här ligger jag i soffan med värme filten och äter nybakat bröd och dricker juice till big brother. Nu mår jag bra!


Grattis älskade farmor!

Idag har jag jobbat, vilket gick jävligt bra och höll mig på topp hela dagen!Fick nämligen finbesök, haha. Efter det åkte jag till Borlänge wärdshus och firade min fina farmor som fyller hela 70 år på onsdag! Hela tjocka släkten var där. Hade så kul med de små busiga och pratglada små skitungarna till kusinbarn. Hehe. Nu är jag hemma och ska slänga mig i sängen. Mer jobb väntar i morgon!


Här har ni en bild på födelsedags"barnet"


saturday night

Disney filmen fick slänga sig i väggen. Så jag drog ut på bravader ändå. Fick agera chaffis åt en del fulla människor. Men tjänade i hop 340 spänn! Inte dåligt det inte. Är lite smått lycklig över en liten grej som hände nyss. Eller ja, tidigare inatt. Nu är jag iallafall hemma och slänger mig i sängen och ska sova! Jobb väntar i morgon. Puss


Hemmakväll

Bestämde mig för en hemmakväll idag, jag behöver vila. Mycket snurrar omkring i mitt huvud nu! Planerna för kvällen blir ett varmt skönt bad med tända ljus och sen ska jag bara ta hand om mig själv och mysa lite till en Disney film. Det låter väl hur skönt som helst?



Bara för att jag för en gångs skull tog en bild på min outfit så delar jag med mig utav den. Puss


the truth hurts, thats why people lie

Är så otroligt trött på allt nu, skulle ha behövt en vecka för mig själv igen..

Aja, enda dagen jag är ledig är det såklart ingen sol.. Självklart! Sitter nere hos Maria med båda hundarna i knät och myser. Mina fina älsklingar gör mig på lite bättre humör iallafall.


Sommarjobb

Idag fick jag veta att jag har ett sommarjobb på Ica! v 25 - 33. Hur skönt som heslt. Mitt mål med en egen lägenhet börjar smyga sig på nu. Lycklig tjej!


a dog is a mans best friend.

Ligger och myser med min bästa vän jalleballen i soffan.
Vi har det så mysigt här vi sitter, klappar lite på honom och så fort jag slutar tittar
han på mig lite besviket och puttar lite på mig med tassen precis som att han säger: sluta inte! 


life goes on

Har varit på praktiken i dag, gick väl bra antar jag. Efter det solade jag lite i deras asgrymma solarium. Haha, nej men det är bra! Nu är jag på väg hem och håller på att dö efter en utav mina smothies. Ska bli gott hehe.


pause the unforgettable moments

Sjuklingen sitter i solen på altan med en stor mysig filt och musik i öronen! Våren är här!


Vardagslyx

Har tagit ett bad, rakat benen, smörjt in hela kroppen,
målat naglarna, druckit smothie och världens godaste juice,
tänt ljus och ligger nu i soffan och njuter utav en bra låt.
Det är vad jag kallas vardagslyx!

 


So true

Everyone says that love hurts, but it's not true. Loneliness hurts. Rejection hurts. Loosing someone hurts. Everyone confuse these things with love. But in reality, love is the only thing in this world that covers upp all the pain and makes is feel wonderful again.


wish

Ligger i sängen (vilket jag gjort hela dagen) och kollar på skor till studenten, har hittat de perfekta men då finns de såklart inte i min storlek...... Har iallafall mailat dem och frågat om de får in fler i min storlek annars är det väl bara att ge upp hoppet och leta vidare. Har även hittat en klänning jag vill ha på studentskivan i maj med hollywood tema, så jag är rätt nöjd endå. Själva studentklänningen ska min syster sy, så jag har sprudlat med lite ideer så det blir säkert jätte bra i slutändan. Hehe. Nu mer film. Puss

fly with me

Dunkande huvudvärk, yes! Gick hem från praktiken, köpte med mig en uber god smothie som fick följa med mig ner i sängen då jag ska kolla på någon barnslig Disneyfilm som jag alltid gör när jag är sjuk. Puss


storebror

Lägger mig i sängen med en fet huvudvärk, har laddat på med "mat" så jag slipper resa mig upp förns i morgon bitti. Nu bb! God natt!


ettårskalas

Idag fyller sötaste Emilio ett år!
Sitter iallafall på bussen på väg ner till praktiken, var ett tag sen nu. Hoppas dagen går snabbt och att det är kul. Sen väntar en shopping runda på kupolen med Alex.


4/mars

Idag fyller min fina mamma år! Så dagen spenderas med familjen med god mat, tårta och mys. Senare ikväll ska jag ner och fira en liten kille som fyller ett år imorgon. Hoppas ni får en fin dag. Puss


Myyyyyskväll

Ligger i sängen hos Verre och snackar lite skit, samtidigt som jag trycker i mig chips och godis. Mår lite illa faktiskt heheheh. Ny paranormal aktivity 3. Puss


3/mars

Godmorgon, sitter nu och äter lite frukost. Ska snart göra min i ordning för jobbet. Var ledig i går och spenderade nästan hela min dag hemma i sängen. Hur skönt! Var såklart ute i solen lite också, tog en sväng till kupolen och inhandlade ett par nya byxor. Nej nu ska jag göra mig klar och åka. Ha en bra dag! Puss


Vårkänslor

Har jobbat hela dagen idag, gick väl hyfsat bra. Efter jobbet drog jag och hela min familj i väg och simmade. Så nu är jag lagom slut i hela kroppen när jag krupit ner i sängen för att titta på bb.

Är ledig i morgon också. Hoppas på fint väder! Puss


Etage

Blev etage igår, haha. Jag var nykter och alla andra var fulla, behöver jag säga något mer?


RSS 2.0