I MISS YOU

 
Nu när jag bara går hemma och är sjuk så går tiden så JÄVLA sakta. Har inte kunnat sova ordentligt sen han åkte, vaknar typ fem gånger per natt och kollar på klockan och tänker hur mycket klockan är i thailand och vad dom kan tänkas göra vid den tiden. Känns som det har gått jätte lång tid, minst två veckor sen han åkte. Men nej, bara fem dagar. Nu ska jag sluta beklaga mig.
 
Hittade den här bilden på min fina pojkvän, typ någon utav de första veckorna vi var tillsammans. Kommer så väl i håg hur han kom och hämtade mig på sin fiddy efter skolan. Hur jag satt på styret och han gasade på så jag skrek högt av både rädsla och förtjusning.  
 
 
HIttade den här bilden också, det var den fösta bilden Adrian skickade till mig på msn precis när vi började prata. Den är från samma dag som vi träffades för fösta gången, då vi åkte till stockholm med knuten och adrian och hela grabbgänget "retades" lite med mig och Carro på bussen.
 
 
Åh, känns som varit tillsammans förevigt. Men ändå inte...
Vi känner varandra utan och innan, men ändå är jag så jävla nykär, som om vi precis träffats.
Snart är det 6 hela år, vi firar tillsammans. Jag älskar dig Adrian, mot oändligheten och vidare!
 
 
 

Im alive, almost

Som rubriken säger så lever jag nästan! Har jobbat både måndag och tisdag, i tisdags fick jag någon jävla hostattack i kassan och har hostat konstant efter det! Flera gånger i minuten typ, så jag var hemma igår och idag. Idag har jag extrem träningsvärk i magen efter allt hostande. Ska bara ligga hemma idag också då att jag blir frisk någon gång!


Godmorgon

Åh vilken jobbig natt, har inprincip varit vaken hela natten. Adrian landade i Bangkok i natt, och jag hörde ingenting förns nu, så kan tänka mig att jag var lite orolig.. Jaja nu har jag hört i från honom iallafall även fast varken tango, viber, skype eller Facebook chatten funkade. Men han lever iallafall och det är huvudsaken! Hehe. Nu ska jag försöka sova med vetskapen om att han är på marken nu iallafall. Godnatt för min del! Puss


Ta-hand-om-mig-själv

Är hemma hos mamma och pappa nu, ligger i badet och tar hand om mig själv lite. Rätt länge sen nu.


Söndag

Fick skjuts utav syrran till jobbet idag, kändes lite olagligt och så. Duktigt var hon iallafall, snart har väl hon också körkort och jag blir av med min bil. Haha


Lyckoruset

Var på fest i lördags för Lollo som fyllt 20 år! Spenderade största delen utav kvällen i soffan med Emma och Elia och tog på Emmas mage ungefär hela tiden (för er som inte vet är hon gravid i 7e månaden). Då jag helt plötsligt känner av en spark, alltså jag tror att jag aldrig i hela mitt liv varit så lycklig som jag var i just den sekunden! Kan inte beskriva känslan, men det var så otroligt magiskt! Det gjorde hela min kväll, min vecka och mitt år tror jag! Längtar mer än någonsin efter egna barn, men det får vi nog vänta lite med! Haha


Grabbarna

I lördags va jag och vinkade av hela grabbgänget som ska till Thailand i en hel månad!! Så avundsjuk...


Kramkalas

Lördagen spenderade jag hemma hos Maria, vi hade avskedsmiddag för Adrian och kramades en hel del.


Fredag med mitt hjärta

Sista hela dagen tillsammans, innan Adrian åker till Thailand i en hel månad.
Vi spenderade den på bästa sätt, vi åkte skridskor och åt lunch på runn, sedan åkte vi till Torsångs café och fikade en stund. Sedan åkte vi hem för att göra oss i ordning för mysmiddag på broken dreams, och sen hyrde vi en film som vi kikade på på kvällen!


Alla hjärtansdag

Efter ett 12 timmarspass kommer jag hem till det här! Åh va jag älskar dig min älskade Adrian!


Tisdag

Sitter hemma hos Lina medan hon är ute i stallet och grejar. Slutade jobbet 12 idag, efter det åkte jag hit och somnade på soffan tills Lina kom hem från skolan. Ska snart åka hem till Jens och fira honom för idag fyller han 17 år!


Måndag

Godmorgon eller något liknade, skjutsade Adrian till jobbet i morse. Sen åkte jag hem och la mig igen och här kommer jag ligga hela dagen innan jag ska jobba. Samlar krafterna till dess eftersom att jag fortfarande inte känner mig helt hundra. Ska väl snart göra i ordning lite frukost.

Ikväll flyttar jag hem till Lina igen och bor där tills på torsdag då hennes föräldrar kommer hem från deras resa. Så vi hörs väl på torsdag kanske om inte tidigare!


Lördag & söndag

Jobbade i lördags men det var inte vilket jobbpass som helst utan vi hade Vasaloppet för barn utanför butiken. Så jag stod och delade ut nummerlappar och diplom! Det var riktigt roligt men jävligt kallt! Efter det gick jag raka vägen till maserhallen och mötte upp Adrian, Jens, Sofia och Johanna. Vi badade i Aqua Nova vilket var jävligt roligt innan jag började känna mig dålig. Klarade iallafall att hoppa från trean vilket är grymt svårt för mig så jag är stolt! Efter det åt vi Max och sen somnade jag på soffan så fort vi kom hem.

Igår/söndag så tog vi det rätt lugnt, jag känner mig sjuk så vi fixade lite småsaker som behöver fixas innan Adrian åker till Thailand i en månad nästa lördag. Sen körde vi en lyxig söndagsmiddag och kollade på berättelsen om pi innan vi gick och la oss.


Onsdag-fredag

Flyttade hem till Lina i onsdags, när jag kom dit gjorde vi i ordning lite och sedan tog vi en tripp till affären för att handla, kvällen spenderades med Alicia och Hedda då vi åt en fet jävla middag och kollade på film.

På torsdag morgon tog vi en riktig långpromenad med hästen, jävlar vad jag fick kämpa för att hålla takten med honom så det var er riktigt träningspass bara det! Sen åkte jag och jobbade och Lina stannade hemma eftersom hon hade feber.

När jag kom hem efter jobbet hade hon Johanna, Linn och Alicia lagat tacos. Så vi högg in på det och skjutsade sedan in dem till stan, Alicia skulle gå på Haga festen så vi tog en sväng för att kolla läget. Blev inte så bra, men kom iallafall hem tillslut och somnade som en stock!

Fredag så jobbade jag bara och sen åkte jag och Adrian hem till Tim för att kolla på film.


Maria & Mindy

Fy fan va de gick bra att träna idag! Är så stolt över mig själv som äntligen tagit tag i träningen! Blev sedan en lugn dag på jobbet, tränade spel idag också. Nu är jag äntligen hemma, eller kom hem för ett tag sen men har slängt mig i soffan för att kolla på Maria & Mindy.

Imorgon är jag ledig, och ska då flytta hem till Lina! Ska bo där i en vecka när hennes föräldrar är utomlands så ska jag hjälpa henne att ta hand om hästarna och så! Ska bli så kul!


Tisdag

Godmorgon! Ligger fortfarande i sängen men ska snart tvinga mig upp! Kl 11 SKA jag vara på gymmet! Det har jag bestämt. Har varit så jävla svårt att ta sig dit nu när jag har jobbat så mycket. Men i helgen fick jag va ledig och nu jävlar har jag vilat upp mig, så nu måste jag! Efter det ska jag jobba!


Måndag

Spenderade närmare 12 timmar på jobbet och sedan åkte jag hem och läste resten utav kvällen. Har typ läst halva men vet inte riktigt vad jag tycker om den än, är för mycket utav "min inre gudinna" och "mitt undermedvetna". Men har ändå rätt svårt att slita mig.


Söndag

Hälsade på Mille, städade lägenheten och hade myskväll med hjärtat! Vi slog på stort och köpte hem ost och kex och satt och gottade oss hela kvällen till en bra film. Jag bara älskar söndagar!


Grappa

Godmorgon! Har nästan precis vaknat och lyckades med att lura i väg pojkvännen ut i köket och göra en pannkaksfrukost medan jag får ligga kvar i sängen. Win!

Är lite bakis idag, var nämligen ut igår. Var på förfest hos Bella och sedan drog vi vidare ner till grappa. Det var rätt segt i början men när klockan började närma sig halv ett så intog vi dansgolvet och dansade sedan till stängning! Blev sen lite andra roligheter, var hemma kl halv fem och somnade som en stock!


RSS 2.0