Behövde bara skriva av mig

Är fortfarande sjuk. Huvudvärken dödar mig, kan inte sova på nätterna. Eller jo emellanåt.
Var till doktorn i går, eftersom att jag haft den här huvudvärken sen i torsdags kväll. Jag hade hoppats på att jag skulle få en diagnos så att jag kunde få tabletter eller nått och sedan bli av med helvetet. Men han sa att det bara var spänningshuvudvärk så jag får glatt fortsätta leva med smärtan. Mamma masserade mig och jag använder vetekudde och min älskade värmefilt. För att slappna av så lyssnar jag på sånt där avslappnings band som man ibland lyssnade på på idrotten i skolan. Det hjälper lite, det hjälper mig att slappna av för stunden så jag kan somna. Men vaknar ca 2 timmar senare utav huvudvärken igen...  Vet inte vad jag ska göra längre, jag vill bara sova. Kunna röra mig utan att känna smärtan.
 
Ursäkta för det här "tyck-synd-om-mig-inlägget" men behövde verkligen skriva av mig lite.

Huvudvärk

Efter en dag med extrem huvudvärk liggandes i soffan så har den släppt lite, Adrian har städat lägenheten, tvättat diskat och lagat mat medan jag låg på soffan.

Nu har jag precis ätit och lagt mig i soffan igen, Beck står på schemat för kvällen!


Bussar på lördagar <3

Sitter och väntar på bussen....
Hatar hur bussar går på helgerna.

Har ju inte bloggat på ett tag, men har typ jobbat, målat stolar, ätit pizza, varit på fest. Inte kunna sova för huvudvärken från helvetet, dunkade på som fan, kändes som jag hade hjärtat uppe i huvudet. Aja, huvudvärken har lagt sig lite grann och jag har precis slutat jobbet, har målat barn i ansiktet idag. Har nämligen haft barndag på Ica. Stått för fiskedammen har jag också gjort. Väntar just nu som sagt på bussen, kommer väl om tio minuter sisådär. Tänkte åka upp till skräddarbacken för att hämta bilen, sen ska jag hem till hjärtat och mysa framför tvn. Så nu vet ni vad jag gör, döds intressant va? Aja, puss på er!


Mys

Jag har blivit en sån mysig människa, haha! Jag bara älskar att mysa, att skapa lite vardagslyx liksom.

Jaja, idag har jag städat mitt rum! Sen har jag bara myst runt! Har inte så mycket mer än så att skriva så, puss.


Beautiful

Hej bloggen, eller nått!

Imorse skjutsade jag iväg pojkvännen till jobbet, åkte sedan hem tände lite ljus och la mig på soffan och sov ett par timmar till. Sen kom Lina på besök och vi åt mina nybakta bullar, ( bakade bullar idag också ) och pratade lite.

Skjutsade sedan henne till stan och åkte hem. Har legat i soffan och kollat på tv med mina föräldrar men gick nyss upp för att slå på en film och sedan sova! Puss


Mitt älskade uppsala

Är hemma igen, efter att ha spenderat två fina dagar i Uppsala med underbara vänner.

När jag kom dit igår mötte jag upp tjejgänget, och fikade och pratade med dem i flera timmar! Som jag har saknat dom! Efter det traskade jag vidare till Meza där jag skulle möta upp klassen. Vi beställde in tre plock tallrikar och satt och pratade länge! Vi gick sedan vidare till Williams och fortsatte där. Sov sedan hos fina Angelica.

Idag tog jag mig en sväng på Ikea innan jag åkte hemmåt. Fick med mig lite smått och gott. Haha


Lördag

Vaknade nyss, ska snart packa ihop och bege mig till Uppsala för att gå på klass träff. Men först ska jag träffa mina underbara tjejer på ett cafe och ta igen tiden lite! Åh, har saknat dom så mycket!!


Fredag

Älskling bjöd mig på lunchdejt på stan, blev buffé på china graden. Så gott! Sen åkte vi ner och busade lite med Mille innan vi åkte hem och slog på tvn och kollade på filmen 2012. Som jag förövrigt aldrig vågat sett förut, den var helt okej. Men kändes för framtidsaktig för att utspela sig iår. Haha.


Torsdag

Låg i sängen hela torsdagen, förutom när jag fick för mig att baka bullar tills älsklingen kom hem. Så när han väl kom, så tände jag ljus satte på en film och åt bullar och drack mjölk! Så mysigt!


Sjuk

Är hemma och är sjuk idag, skulle egentligen ha jobbat. Men febern stoppade mig, får kurera mig ordentligt så jag blir frisk tills på lördag! Ligger i sängen och kollar på film, blir väl det som händer idag. Förutom att älsklingen kommer hem i kväll och jag har saknat honom!


Mysdag med lina!

Idag har jag varit ledig! Dagen har bestått av lunch med pappa på subway, promenad med Lina och hennes häst och filmmys med Lina! Älskar att vara ledig och bara få mysa runt!

Imorgon är det jobb som gäller igen, och sen är jag ledig fram till på onsdag! Då ska det mysas! Hehe.


Mys för mig själv

Är tillbaka i sängen efter ett pass i kassan, kurerar mig lite till med glass och vindruvor. Måste bli frisk till helgen då jag gör en tripp ner till mitt älskade Uppsala och träffar fina vänner!


Sjuk

Kurerar mig och kollar på världens bästa film någonsin!


Egentid

Jag har den här veckan bestämt mig för en egen vecka med massor av egen tid! Varenda vecka pendlar jag mellan pojkvännen, när han är hemma och mina föräldrar. Nu behöver jag vara själv, och bara tänka på mig själv en stund. Mysa med tända ljus, titta på bra filmer, bada skumbad med ansiktsmasker och äta god mat, precis när jag vill och känner för det.


Träning

Har tagit tag i träningen igen efter en typ två veckors uppehåll. Måste verkligen hålla i nu, ska uppnå mitt mål och träna mig till en hälsosam och snygg kropp!


Huvudvärk från helvetet

Har intagit stoffläge, efter att ha jobbat ett par timmar i kassan, solat och gjort kvällsmat. Har huvudvärken från helvetet och har nu laddat med en massa vatten och hemmagjord yoghurtglass!


Saknar dig

Fick ett sånt gulligt sms av älsklingen efter krogen i lördags, när han satt i köket och åt och jag lagt mig i sängen för att sova.


Home

Hemma efter en nykter utekväll med magont, resulterade i ett besök hos finaste Emma Wallsten tills pojkvännen var redo att åka hem. Kryper ner i sängen nu för i morgon väntar jobb!


Älskar dig min bästa vän!


Fredag

Jaha nu var det fredag igen, och jag jobbar hela helgen så har inget speciellt att se fram emot.

Igår var jag ledig och överraskade älsklingen med mat och grejer! Så mysigt! Lite senare kom min syster hit, så vi kollade lite film. Sen sov hon här!


Ica

Blev aldrig en sista vecka på ICA, jobbar och sliter än. 60 jävla timmar får jag ihop den här veckan. Sitter på bussen ner dit nu. Enda dagen jag börjar så här tidigt! Längtar tills i morgon då jag är ledig, och älsklingen kommer hem!

Igår började jag sent så sprang runt på kupolen och köpte mig lite nytt! Bland annat en ny vinter jacka och de här!


Mys

Har haft städ och tvätt dag idag tillsammans med min fina! Nu har vi tänt en massa ljus och precis ätit tacos och myst ner oss i soffan!


Utgång

Blev utgång igår, planen var att vi skulle till Falun. Men hamnade hemma hos Tim i stället. Vi traskade vidare till skrubben och sedan liljan. Och varför var vi på liljan frågar jag mig själv idag? Haha. Hade det iallafall väldigt trevligt!


Godmorgon

Är vaken tidigt idag, varför? Att jag aldrig kan sova ut när jag är ledig!

Jobbade ju ett 12 timmars pass i torsdags, var helt slut i huvudet när jag kom hem, jag och älsklingen myste ner oss i soffan med en massa godsaker och jag lyckades faktiskt hålla mig vaken tills vi skulle gå och lägga oss!

I fredags fick jag frukost på sängen och vi höll oss där ända tills jag skulle börja jobba igen! Jobbade ett nio timmars pass och somnade ganska direkt på soffan när jag kom hem!

Idag är jag ledig och har några ärenden att uträtta! Hoppas på att tvinga med mig adrian till Borlänge marknad också så att jag kan få köpa mig en socker vadd! Usch så gott!


RSS 2.0