Good night.

Har aldrig sovit så skönt som jag gjorde nyss, varför i helvete klev jag upp igen?
Dagen har som sagt bestått utav plugg. Hann inte ner till gymmet tyvärr, får jobba extra hårt i morgon helt enkelt.
Istället unnade jag mig en promenad till gränby för att möta Martina och trycka en pizza. Hehe.
Nu sängen igen, hoppas på fan att jag somnar lika skönt igen. Puss


GOOD MORNING

'




Godmorgon mina sköna.
Vaknade tidigt idag, galet skönt att bara strosa omkring och äta frukost i sängen.
Min dag kommer bestå utav plugg, plugg och återigen plugg.
Kankse hinner ta mig ner på friskis och träna lite också, magrutor till sommaren är mitt mål.
Have a nice day. Puss.

Student

Tänkte bara visa ett litet collage om hur jag bor här nere i Uppsala. Jag bor tillsammans med min bästa vän Martina och vi trivs kalas bra ihop. Vi har ett eget rum men delar på badrum och kök tillsammans. Här kommer iallafall lite bilder på mitt rum och de gemensamma utrymmena. Puss!


29/januari

Godmorgon, ska snart kila i väg till jobbet. Helgen har väl varit bra, i fredags var jag i skolan, sprang omkring på stan och tog tåget hem till Dalarna. När jag kom hem bakade jag cupcakes och myste lite med familjen innan jag drog ner och var med Alex och Pierre. Lördag jobbade jag, efter det kom jag hem och slängde om och åkte ner till Alex för utflyttnings fest. Där började väl kvällen inte så jävla bra, jag var arg nykter och irriterad. Det löste sig dock, men att bara vara med en massa fulla människor när man är nykter tar verkligen på krafterna. Jag åkte iallafall hem rätt tidigt och somnade skönt i min säng. Som sagt så är jag snart på väg till jobbet igen. Sen åker jag ner till Uppsala igen. Det var min helg och det. Hoppas ni har haft det bra! Puss


Revenge

Har rört mig några meter sen sist. Tog en dusch och la mig sedan igen. Hehe. Orkar knappt röra mig för att jag har en sån jävla skön träningsvärk! Är helt slutkörd i hela kroppen efter turerna upp och ner i pulkabacken. Hittade typ tio blåmärken på kroppen när jag duschade. Hehe. Så är ganska mörbultad. Nu lite tv innan jag somnar igen. Puss


26/januari

Hej, har inget vettigt att skriva alls. Åkte pulka i dag på idrotten vilket faktiskt var as kul! Efter skolan somnade jag i sängen och sov några timmar. Jag har legat där sen dess.. Ska ta och städa lite på mitt rum snart! Men vi får se om jag tar mig upp först.


Hugs from behind.

Kryper nu ner i sängen efter en hektiskt dag. Har fått otroligt mycket gjort idag, så det är helt sjukt. Vill att det ska bli fredag nu..


P&L

Både Mac Miller och Stephen Marley!
Huuuuur glad!!!


25/januari

LÖN!!!!
Då vet ni vart jag spenderar min dag, hihi.


24/januari

Små plockat lite på mitt rum idag och satt upp lite nya bilder på min fina vägg.


THINGS I JUST LOVE

Har kört den förut, men den tål verkligen att upprepas.

Classical Disney movies.
Making someone who looks sad smile.
A simple compliment from a stranger.
Finding out that a person feels the same way as you do.
Your favourite song on replay.
When someone remembers the things you say.
Holding hands.
Songs that remind you of a special person.
Hugs from behind.
Kisses on the forehead.
Seeing a baby laugh.
Being missed.
Cuddling.
Seeing your loved one smile an knowing you put it there.
Good morning texts.
Christmas lights at night.
Waking up end realising you have more time to sleep.
When someone tells you that you smell nice.
The first hug from someone you haven’t seen in a long time.
When he smiles at you.
Just-shaved legs.
Handwritten letters.
Breakfast in bed.
Smiling in the middle of a kiss.
Your favourite part of a song.
Realising its friday.
Being told that you’ve made someone’s day.
Feeling the warmth of the sun on you skin.
Finding out that someone likes you.
Discovering a new song and instantly loving it.
Waking up next to the one you love.
Summer nights.
Finding out that you’re having your favourite meal for dinner.
Hanging up new clothes in you closet.
Holding a baby in you arms.
Good dreams.
When someone comes running to hug you.
Getting in a freshly made bed.
When a person hugs back tighter.

Livet är orättvist

Gjorde plats i fönstret i morse, skrev ut en fin bild och köpte hem några ljus. Tänker på dig, vila i frid Kalle!


INSPIRATION

www.tumblr.com

23/januari

Hejhej! Har fixat praktik plats nu, jag kommer att spendera tio veckor utav den här terminen i Borlänge på ica kvantum! (hoppas på sommarjobb där sen).

Igår kväll var jag först hemma med familjen och åt god mat, sen åkte jag ner till Pierre och spenderade natten där. Kom hem rätt tidigt i morse då jag skulle skjutsa pappa till sjukhuset, efter det som somnade jag på soffan och vaknade nyss. Nu får jag packa i hop mina grejer för att ikväll ta mig ner till Uppsala de sista två veckorna innan praktiken. Wehå!



Helgen

Kom ju in med tåget i fredags, stressade hem och packade om. Sedan hämtade vi upp Verre och åkte sedan hem till Alex. Där var alla redan klara så vi packade in i bilen och begav oss upp mot Rättvik, eller ja långt utanför Rättvik. Haha. Där spenderades kvällen med alkohol kortspel och mycket snack. Jag somnade vid halv åtta tiden på morgonen och då var fortfarande Johannes och Alex vakna. På lördagen var alla rätt sega, tog ett tag innan vi kände att vi kunde åka hem. Chocken kom i bilen när jag fick mottagning nog i mobilen, Kalle hade gått bort! (R.I.P Kalle Karlsson) fick lov att stanna och samla mig lite en stund innan jag åkte hem och funderade rätt mycket. Åkte sedan ner till Maria och Jens för att vara ett stöd för dem. Sen åkte jag hem till alex och spenderade kvällen där med godis och tv tittande.

Nu är jag hemma och har nyss vaknat, ska hoppa in i duschen och sedan bege mig neråt för att försöka fixa praktikplats! Ha det bra och ta hand om varandra. Puss.

Vila i frid fina kalle.

Igår fick jag reda på att fina lilla Kalle har lämnat oss. Jag kände honom inte dagens läge men för inte så många år sen var det vi. Han var min första riktiga pojkvän och jag älskade honom. Vi skapade många fina och mindre fina minnen tillsammas och det känns helt sjukt att du nu är borta. Du var en underbart fin kille med hela livet framför dig! Mina tankar är nu med dig, din familj och dina vänner. Det är helt sjukt! Vila i frid fina Kalle, du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta!  








Train

Sitter på tåget och inväntar stressen som kommer att komma när jag stiger av tåget i Borlänge. Hem och packa om på 20 min, sen beger jag mig med ett härligt gäng mot Rättvik för att spendera kvällen med alkohol och god mat! Hoppas ni får en bra kväll. Puss


20/januari

Godmorgon, fredag i dag men fortfarande lika svårt att kliva upp ur sängen.. Ligger och drar mig lite till, sen packa och åka i väg till skolan. Sen tar jag tåget hem till Borlänge, packar om och åker vidare mot Rättvik. Det blir en bra helg! Puss


Wake up

Har sovit någon timme och vaknade nyss, nu plugg! Fick ställa upp på en spontan fotografering i lite för kallt väder idag.



Fotograf: Elina Meuller.


19/januari

Förstår inte varför det är så otroligt jobbigt att gå upp på morgonen. Ska med bussen om 20 min och jag ligger fortfarande i sängen. Det är väl bara att lägga på ett kål antar jag. Upp och hoppa fredag i morgon!



(bilden är tagen utav Elina Meuller och eftersom att jag uppdaterar från telefonen kan jag inte länka så, kolla något inlägg längre ner så kommer ni till hennes blogg)


18/januari

I morse hade jag sovmorgon, så jag tog det lungt på morgonen. Sen åkte jag iväg till skolan, gjorde väl typ ingenting där. Drog hem vid 1, och handlade på mig lite godsaker, sen åkte jag hem och sov i tre timmar. Nu sitter jag inne på Martinas rum med Simon, Martina och Emma och försöker plugga. Går inge vidare men det löser sig! heheh.


FLY AWAY



Fotograf: Elina Meuller
Modell: Jag

COLD





Två bilder från dagens studioplåtning.
Fotograf; Elina Meuller (klicka på namnet för att komma till hennes blogg)
Modell; Lina Nygren (jag)

17/januari

Tog en liten tripp idag med mina vänner till Gävle för att kolla in Fannys konstutställning. Kom hem med en till utav hennes konstverk. Så jävla grym är hon!! Nöjd tjej. Nu kryper jag ner i sängen för gossip girl maraton. Bilderna på mig från studion i dag kommer i morgon. Puss

image description

 

image description


Studioplåtning

Har spenderat morgonen i studion med Elina & Angelica.

Elina har fotat mig så bilder kommer väl lite senare, hon sitter och redigerar dem nu.

image description

 


Café cappuccino

Första dagen i skolan idag, var rätt segt och tungt men jag får väl bita i hop de sista tio veckorna nu..

Efter skolan tog jag Elsa och Martina bussen ner till stan för att fika, vi satte oss på ovandahls en timme innan de stängde då gick vi vidare till café cappuccino för att sitta två timmar till. Vi hade ganska mycket att prata ikapp om kan man väl säga! Hehe. Men nu ligger jag och Martina i hennes soffa och strö kollar på tv med smothie och jordgubbar. Livet är fyllt av härliga stunder. Puss på er!


Tatuering nr2

Tatuering nr2 är på gång, eller iallafall bestämd. Ska boka tid så snabbt som möjligt!
(blev ingen bild för vissa utav mina vänner snor mina ideer.... så har planerat att hålla dem för mig själv)
Aja, kan berätta så mycket som att det blir två ord, som kommer att hjälpa mig på vägen.

BACK IN SCHOOL BITCHES


The power of love

Love is giving someone the power of destroy you, but trusting them not to

 


16/ januari

Godmorgon, vaknade precis inne på Martinas rum! Jag kom ju som sagt till Uppsala igår och jag möttes utav en överlycklig Simon och en glad Martina i dörren. Vi samlades inne på Martinas rum för att typ bara titta på varandra och le. Haha. Har faktiskt saknat mina vänner väldigt mycket!

Nu har vi det där vanliga problemet att komma upp till skolan, fem minuter till bara! Haha.

 


15/januari


Kom precis hem från jobbet. Blev väl ganska mycket hemskickad för att det fanns för lite att göra. Men klagar inte, får lite mer tid till att packa och göra i ordning för färden ner till Uppsala i kväll. Nu sätter vi igång på allvar liksom. Hoppas ni haft en bra dag! puss




En gammal arkivbild på mitt rum nere i Uppsala. Vill inte tillbaka.

Leksand

Jobbat idag, lite seg var jag väl men det gick bra ändå! Just nu sitter jag i bilen på väg hem från Leksand. Vi får se vad kvällen vill erbjuda, men annars får jag väl roa mig själv med lite gossip girl! Nästa säsong kommer ju snart och jag måste kolla i kapp! Så jag tror min kväll får se ut så! Hoppas ni haft en bra dag! Puss


14/januari

Fredag den 13 slog mig aldrig utan jag mådde allmänt bra hela kvällen! Och dagen för den delen! Solade ju som sagt först, sen åkte vi hem och fixade oss och drog ner igen. Jag kom hem kl halv fyra typ, och jag är uppe med tuppen idag för att jobba! Men jag mår bra! Ska inte klaga liksom.


13/januari

Fredag den 13 är här, men trots det har dagen varit bra hittills! Sitter just nu i Alex källare och väntar på att Lollo ska sola klart så jag kan hoppa in i solariet! Sen är det Emmas tur och efter det drar vi hem för att göra oss i ordning för kvällens bravader! Hehe! Puss


CHUCK AND BLAIR



Kollar Gossip girl för hela slanten, kan verkligen inte slita mig.
Jag är nog lite kär sådär... i Charles Bass, vilken babe. ÅHHHH!


Pick me up



Emma kom förbi en stund, och sedan kom även Lollo & Erik, så kvällen har spenderats med lite prat och planering.
Vi gjorde ganska stora planer för morgondagen då vi kör en liten reunion med ett gäng härliga grabbar!
Vi hamnade tillslut framför Dinsey Channel, vi skrattade ganska gott åt de lite småtöntiga avsnitten som visas där.
Så jag har haft en bra dag, har typ inte ens lämnat huset vilket är väldigt olikt mig. Men det har varit skönt att vara hemma hela dagen också! Nu kryper jag ner för att kolla ikapp Gossip girl tills nästa vecka då den nya säsongen släpps. Hoppas ni haft en bra dag! Puss.


12/januari



För det första: Grattis på din 19års dag älskade Martina! <3

Hehe, idag har jag bara tagit hand om mig själv! Lite hemma spa sådär, så nu är jag väl ren igen då! Haha. Vi får se vad kvällen har att bjuda på, kanske lite mys med ett par vänner.

(Modell: Martina Söderlind  Fotograf: Jag)


Emilio

Åkte aldrig till farmor, pappa kom hem och hade redan varit där! Men han kom hem med en varsin påse till mig och Malin från USA, det var ett par converse. Vita höga! Precis vad jag önskade mig till sommaren!


Är just nu hemma hos Maria, när jag kom hit var Emilio här så jag passade på att pussa lite på honom! Ska väl snart åka hem igen. Har sån fruktansvärd träningsvärk idag! Haha.


11/januari



Har precis gjort mig i ordning, ska åka ner till farmor och hälsa på henne efter hon varit i USA.
Men först ska jag till Dollar store och handla på mig lite nödvändigheter att ta med mig ner till Uppsala!
Sen får vi se vad dagen har att erbjuda,

SAKNAR DU MIG ALDRIG?

Har spenderat resten utav dagen i sängen, med tända ljus bra musik och läsvärda låt texter.
Jag bara älskar låt texter, då man kan få sina känslor utryckta i ord utan att själv anstränga sig.



"du om nån borde förstå, att man inte gör så här mot mig"

snowboard




10/januari



Var uppe med tuppen i dag, för att åka ut mot jobbet. Men inte för att jobba utan för att lära mig att åka snowboard. Jag och Camilla bestämde oss för att anmäla oss till skidskolan. Haha. Kul var det iallafall. Ska snart sätta mig och räkna mina blåmärken för det är nog en del. Hehe. Vi började i barnbacken sen tog vi oss upp mot toppstugan för att fika med alla skidskolemänniskor. Sen fick man ju liksom ta sig ner bäst man ville. Hehe. Vi kom ner iallafall! Efter det åkte Camilla hem för att åka till skolan, då bytte jag ut snowboarden mot skidor och åkte lite för mig själv ett tag.


9/JANUARI

Har köpt min en HP-dator, liten och bra sådär när jag reser så som jag gör. Annars har jag åkt bil hela dagen och letat efter the right one med pappa. Hehe. Nu har jag städat mitt rum, satt upp lite utav mina julklappar på väggarna. Är nöjd. Men det kommer bli snyggare i min lägenhet! Nu ska jag åka hem till Emma och hämta täckisar och en jacka, för i morgon ska jag och Camilla lära oss åka snowboard!




Hp

Jag och pappa åkte runt Borlänge och Falun idag för att leta på en sån här, är ganska nöjd med köpet!

image description 

 


I will never ever let you go.

Åh, skönt! Är hemma i sängen igen, med värme filten och mysfaktorn är på topp! Mår bättre idag, ryktet nådde mig med goda nyheter. Imorgon är jag ledig och jag ska ta med mig pappa och köpa mig en ny dator, eftersom att min har pajat. Det blir nog bra det här! Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner om vila ut mig ordentligt! Skolan börjar snart, och då gäller det att vara på topp efter en månads ledighet..


8/januari

Godmorgon, dags att gå upp... Vill inte, vill ligga i sängen och sova föralltid! Eller iallafall någon månad till! Haha.

Men jobb väntar, och för att kunna följa mina mål så ska jag jobba så mycket som möjligt!


Look forward

Har flyttat hem nu, imorgon måste jag städa och greja här hemma. Vill att allt ska vara klart nu, men när lönen kommer. Då jävlar! Då blir det extrem home makover på mitt rum. Hehe. Ska sova nu blir en lång dag på jobbet i morgon.


7/januari

Har jobbat idag, och igår och typ alla andra dagar. Men det blir fina pengar det.
Planerna för idag är att städa, städa och städa. Har ju bott hos farmor nu när hon varit i usa.
Så inatt kommer hon hem och jag ska flytta härifrån.
Flyttar hem igen i en vecka, innan jag flyttar ner till uppsala igen. Vill inte.......


6/januari

Slingade håret i går, ville få bort min utväxt. Men nu är den lite för gul för min smak så jag måste åka och köpa silverschampo. Hehe.


5/januari

Godmorgon, har sprungit runt här i farmors lägenhet och städat, tvättat och diskat. Så nu är det fint och rent! Ska snart ut och skrapa bilen och ta mig mot kupolen och söka praktik plats! Hoppas det går bra så jag får den platsen jag vill ha!


live your life to the fullest

Har funderat mycket de senaste dagarna, vart jag vill med mitt liv. Jag har börja insett nu, sakta men säkert att det liv jag levt kanske inte var menat för mig. Everyting happens for a reson. Den här anledningen kanske visar sig vara riktigt bra. Jag är fortfarande besviken och sårad, men på något sätt måste man ta steget ut i världen och gå vidare. Det är vad 2012 handlar om för mig, att fösöka ställa mig upp igen. Med eller utan dig.

De första dagarna på det ny året har varit bra, även fast jag ibland gråtit mig till sömn. Jag har tatuerat mig (vilket betyder väldigt mycket för mig), jag har umgåtts med fina vänner som jag litar på. Jag har inte alltid varit bäst på att välja mina vänner. Men nu känner jag att jag har hittat tillbaka till en utav de finaste vänner jag någonsin haft, och det är jag otroligt glad för.

För resten utav året har jag stora planer. Ska jobba så mycket jag bara kan så jag får en stor hög med pengar att spara. Först och främst ska jag försöka göra en resa, och sedan ta studenten (med kanske lite mindre bra betyg än vad som var tänkt). Leta reda på ett helt okej jobb så jag någon gång i slutet av året kan köpa mig en lägenhet och flytta hemifrån på riktigt. Jag trivs att bo själv, och det är det jag vill göra. Jag ska träffa många nya fina människor som en del kanske visar sig vara riktigt bra vänner. Jag ska hålla kontakten med de gamla, även om det kanske blir svårt. Jag ska se till att ta hål i tungan (om den inte är för kort) och tatuera mig igen. Ha fina sommarkvällar med vänner. Jag ska helt enkelt se till att leva mitt liv fullt ut nu. Medan jag kan.

Världens finaste kille!

Har spenderat lite tid med Mille idag! Länge sen jag såg honom nu, han är världens underbaraste!


4/januari

Godmorgon, hehe. Har varit hemma från jobbet i dag kände mig så dålig i går, tror jag hade feber så jag ringde och sjukanmälde mig. Har så gott som sovit hela dagen lite från och till men snart ska jag möta upp Veronica och åka och köpa lite Max och sedan ta det lugnt resten utav kvällen.

btw, så läker tatueringen finfint!


3/januari

Jag saknar dig..


En bra dag

Vilken dag! Hehe jag har tatuerat mig, kan fortfarande inte inse det! Nöjd som fan är jag! Mötte upp Verre på kupolen vid tre. Vandrade runt där lite och kollade på fina saker. Fick med mig två stickade tröjor, ett par trosor och tre ringar hem. Allt som allt blev det 197 kr. Hur billigt som helst! Sen vandrade jag min syster och Verre till cross road, där jag tatuerade mig! Gjorde inte så ont som jag trodde! Så det blir lätt fler! Hehe. Sen gick vi tillbaka till kupolen och mötte upp Daniel och satte oss och fikade och pratade i några timmar. Hur trevligt som helst! Sen kollade vi runt lite mer innan jag skjutsade hem dem båda och åkte hit! Har precis tagit bort plastet och sitter nu och beundrar den samtidigt som jag pussas lite med jalle!

 


Tatuering

Nu sitter den äntligen där! Min fina älskade tatuering som står för min familj, en fågel för varje familjemedlem. Den sitter på vänster handled för att min pappa fick en hjärnblödning för lite mer än ett år sedan och blev förlamad på vänster sida! Så den här tatueringen betyder verkligen något för mig och nu sitter den där! Är så nöjd!!!!


2/januari

Godmorgon, idag jävlar ja. Idag smäller det! Hehe, har tvingat med mig Verre och syster som stöd! Ni får se sen vad det handlar om. Puss! Heheh


Gott nytt år!

Hamnade på en fest i sellnäs, hade trevligt men drog hem rätt tidigt eftersom att jag ska jobba imorgon. Är iallafall hemma nu! Hoppas ni haft en bra kväll! Puss


RSS 2.0