Godmorgon

Jobbar för fullt, men tränar lite mindre. Har fått börja jobba ute i förbutiken på ICA kvantum, så har fått en hel del nya tider. Ska jobba ett 11 timmars pass i dag, så nu ligger jag i sängen och förbereder mig mentalt på alla pensionärer som kommer att komma i dag pga vår pensionärsrabatt. Drygt.... Men sånt är livet, ska kliva upp nu innan jag blir för trött så jag vill somna om.


Teneriffa i mars

Är väl så gott som bestämt att jag och min familj tar vårt pick och pack och drar till teneriffa i slutet på mars. Ska besöka någon vattenpark där och bara ta det lungt. Så nu är det inte bara Adrian som kommer vara brun, utan det ska jag också bli. Hehe.
 

WEDDING

 
Ni kan ju bara gissa er till vad det här handlar om! Är iallafall i extas, hyperventilerar och skakar.
Kan fan inte hålla mig... MIN FINA VÄN FELICIA OCH HENNES POJKVÄN SKA GIFTA SIG I AUGUSTI!!!
Fick den --> HÄR <-- videon och trodde först att dom skämtade. DÖR.
Är så lycklig för deras skull. GRATTIS!

Säger hejdå till alla måsten

Har jobbat och tränat idag! Körde bröst och ben, så träningsvärken kommer inte att vara och leka med i morgon. Efter gymmet åkte jag hem och lagade en as god paj, som jag sen bjöd Lina på när hon kom på besök. Vi pratade ikapp lite, då jag knappt har träffat henne på flera veckor känns det som. Vi tog även en sväng till kyrkogården för att tända lite ljus för Kalle och Wiken. Nu har hon nyss släppt av mig och jag har krupit ner i soffan för att bara glo på tv. Tänkte bara skita i alla måsten i kväll och bara vila. Hehe


No excuses!

Körde ett stenhårt magträningspass i går och är så gott som helt död idag, så istället för att gymma gick jag 4km och sprang 1km sen fick det räcka och jag begav mig hem. Har även jobbat båda dagarna, har fått jobb nu hela veckan så det är sjukt skönt. Så detta blir en stenhårt arbets- och träningsvecka!


Gangster squad!

Åh var ju på bio i lördags, vi var på gangster squad. Ingen utav oss visste typ vad den handlade om eller hade sett trailern innan vi gick in i bio salongen. Därav inga förväntningar, åh fy tusan va bra den var! Måste ses!


Work and work out!

I helgen har jag mestadels tagit det lungt, blev ett träningspass i fredags ett jobb pass och ett bio besöki lördags och en ledig dag då vi hjälpte Adrians farmor Lilly att flytta i söndags.
Mer kul än så har jag inte haft.


Pt

Sitter på Friskis och väntar på att Adrian ska träna klart. Själv är jag helt jävla slut efter ett sjukt tungt träningspass med Lina då Adrian har varit vår personliga tränare, han har kört stenhårt med oss. Körde triceps och rygg, kommer inte kunna röra mig i morgon när jag ska jobba... Jaja, sånt får man stå ut med när man ska bli snygg! Hahahah.



Här har vi lite bilder som motiverar mig till att fortsätta träna!


Bath

Ligger just nu i badet efter ett träningspass på gymmet med Lina. Är helt slut i hela kroppen, kunde knappt klättra in i hennes stora bil. Haha! Efter gymmet köpte vi med oss lite thaimat och åkte hem till mig och käkade lite.
I morgon väntar ett dödar-pass med vår egen personliga tränare!

Nu ska jag ha lite ta hand om mig själv tid innan älsklingen kommer hem från mitt saknade uppis! Puss


Godmorgon

Idag hoppar jag över allt som har med träning att göra och ska i stället städa lägenheten och tvätta. Men först ska jag faktiskt bara njuta av en ledig dag!


SOME OLD PICTURES

 

Fuck no

Nej nu jävlar, har legat och segat alldeles för länge. Dags att klä på sig och gå ner och ta en promenad med hundarna, sedan en sväng förbi maserhallen och sedan gymmet! Vi får se vad resten utav dagen har att erbjuda! Puss


Bröderna Groth med flickvänner


And you let her go

Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go
And you let her go


Hit the gym

Åh, att det ska vara så svårt att gå upp ur sängen! Jag ligger här och är hur pigg som helst men vägrar lämna det varma sköna täcket! Nej nu jävlar!


Extrajobb

Har fixat mig ett till extrajobb på subway! Så det blir ju kanoners det här! Haha.

Har spenderat dagen med Lina och Ewelina, vi tog en tur ut till Lina och sen en sväng till gymmet och så åt vi på subway! Efter det hängde jag med Ewelina till tatueringsstudio och kika på när hon fyllde i sin tatuering och sen åkte vi hem till henne och satt och prata i några timmar.

Nu ligger jag äntligen i sängen och kollar på en film. I morgon står träning och jobb på schemat! Sen kommer min saknade pojkvän hem!


2013

Ser fram emot det här året så sjukt mycket! Har två stycken utomlands resor in planerade en med familjen och en med Lina, sen har jag ju även en konsert in planerad i april då jag och Ewelina ska se Justin Bieber!! Har precis bokat hotellet för den vistelsen så i'm happy! Besök i Sälen och Öland har också pratats om och även en visit till rullsand! Och träningen håller i sig så drömkroppen är väl snart på ingång hoppas jag! Jag och älskling har mycket planer för hemmet och en del resor men vi har inte riktigt kommit till skott än. Så vi får se vart det tar oss. Vet att allt kanske inte kommer gå som planerat men det verkar bli ett rätt händelserikt år iallafall. Hoppas på det bästa! Hehe


Promenad

Promenaden och handlingen är avklarad! Nu har jag pausat för lite lunch och ska smälta maten lite och sedan byta om och åka mer till Friskis! Åh vad skönt det är att träna, varför har jag inte börjat tidigare?


Sesampanerad lax

Eftersom att jag äntligen satt i gång och träna så har jag även börjat tänka på vad jag äter! Det här är dagens lunch och usch så gott det var!


Mot oändligheten och vidare

Jag älskar dig flera miljoner varv runt jorden!


Jan. 08, 2013

Morgonen har spenderats i sängen framför en Disneyfilm, men en fruktansvärt god frukost. Ska snart ringa ett telefonsamtal och sedan ta en promenad med mina små älsklingar. På schemat idag står gym och storhandling! Fytusan vilken träningsvärk jag har i mina ben och rumpa i dag! Kunde knappt resa mig ur sängen i morse.. Men sånt får man stå ut med!


At the gym

Är så jävla stolt över mig själv, har äntligen kommit i gång med träningen! Har tränat varje dag det här året, förutom i går när jag provjobbade på subway och Friskis stängde tidigt. Gick för övrigt as bra på subway! Nytt år nya möjligheter!


Gott nytt år!

Vill önska alla mins läsare ett gott nytt år!


RSS 2.0