12 timmars pass

Är mitt uppe i mitt 12 timmars pass och jag har suttit i kassan sen 9, är helt jävla slut i huvudet och jag ska sitta till 9. Kul.


Jobb jobb och jobb

Det är fan allt jag skriver om i den hör bloggen känns det som. Haha. Men ja, idag har jag jobbat, förvånad? Nej!

Har gjort i ordning matdosor till morgondagens 12 timmars pass, myst framför tvn och ätit. Nu har jag precis kommit ur duschen och ska packa för att åka hem till Adrian som kommer hem i kväll. Ska väl mysa lite med honom innan jag kryper ner i sängen för att få min skönhets sömn, för det lär ju behövas! Haha.


Exercise

Vaknade sent i dag för att vara mig, kan väl bero på att jag inte kunde somna inatt. Tog det lugnt på morgonen med lite serier och frukost på sängen. Efter det hoppade jag i träningskläderna och mötte upp Lollo för en promenad. Blev hela 7,5 km! Nu har jag precis kommit ur duschen och har satt på mig myskläderna för nu står mys med familjen på schemat! Puss på er!


Sleepless

Bestämde mig för att sova kl 22, har fortfarande inte somnat. Tur jag är ledig i morgon!


Be alright

 
Är så kär! Så vacker, så bra låt. 240 dagar kvar babe!

Hemma gjorda hamburgare

Lagade hemma gjorda hamburgare till min fyllesjuka pojkvän i går. Och de blev galet goda!!


Helgen

Har jobbat idag, Lina och Oskar var nyss förbi, och ligger nu i soffan efter en för stor portion pannkakor. I fredags var vi ju som sagt på kalas! Sen skjutsade jag Adrian ner på stan och jag själv åkte hem, så kom Lina och Oskar och höll mig sällskap. I lördags vaknade jag ensam och fick då efterlysa min pojkvän som hade somnat på soffan på en efterfest. Fick hem honom med 9 bussen sen somnade vi om. Tog en promenad på eftermiddagen och spenderade sedan lördags kvällen i soffan gloendes på film med Adrian.

Så, det var min helg! Fick fler tider nästa vecka på Ica, så jag fortsätter att jobba. Sen ska jag söka ett nytt jobb och håller tummarna för det!


Mirror

Vaknade åtta idag, har hunnit med otroligt mycket, har städat lägenheten, duschat, gjort mig i ordning och bakat en paj. Så snart ska vi bege oss hem till Marcus och Emma för att fira min och Marcus födelsedag!


My love

i'am afraid, because it is only one of you.


Paj

Fick ju en recept bok med 500 pajer i går när jag fyllde år, vi bestämde oss för att prova en utav matpajerna idag. Riktigt god! Nu ligger vi båda i soffan helt propp mätta! Haha.

Håller på att ladda ner en film så det blir mys kväll ikväll.


Shopping

Har varit ut på en riktig jäva shopping runda idag, har inhandlat en massa smått oh gott bland annat det här.


Presenter

Som sagt så fick jag jätte fina presenter!

Av mamma och pappa:
Dag&natt crème.
Träningsjacka.
Mascara & serum, för längre ögonfransar.
3 par trosor.
Strumpor.
Bok med recept på massa pajer.
Årets peace & love biljett, i förväg.
Min och Adrians resa till Stockholm för en månad sen, i förväg.

Malin:
En fin kudde hon sytt med en bild på oss två på! Så fin!

Farmor:
Hon känner mig, och köpte ett vitt sett med sängkläder. Precis vad jag ville ha!

Adrian:
Reebok easytone, som jag fick i förväg.
Och blommorna då!

Är så nöjd!!


Min födelsedag!

Jaha då var jag född för cirka 20 min sen för 19 år sedan, mer exakt kl 21:59.

Min födelsedag har varit underbar, förutom att jag började kl 6 och ingen ville väcka mig och fira mig på sängen kl 5, haha. Jobbade till 12 då kom älsklingen och hämtade mig och hade köpt blommor till mig, så fina! Sen åkte vi hem till mig och åt smörgåstårta till lunch. Måste bara säga att min mamma gör de godaste smörgåstårtorna i hela världen! Enligt mig då, hehe. Vi tog det lugnt en stund och fikade sen, och åt riktig tårta och annat gott till. Min lillasyster hade bakat super goda muffins också!

När mamma kom hem fick jag öppna paket! Fick en massa fint och är galet nöjd med allt! Sen åkte vi och mötte upp farmor på värdshuset och åt där! Är dock lite missnöjd med hamburgaren, när jag åt där sist hade de hemmagjorda hamburgare med bacon och ost på, som jag hade sett fram emot så mycket. Men nejfan, nu hade dom några äckliga, frysta jävla hamburgare med bröd och INGENTING på! Va?

Sen åkte vi hem och fikade igen och sen packade jag och Adrian i hop och åkte hem till honom. Nu ska vi mysa ner oss i soffan och titta på film.

Så är galet nöjd med dagen!


Fika

Har precis varit och fikat med världens finaste Lina. Mötte upp henne efter jobbet och gick till peace&love cafét och fikade.

Ikväll sover älsklingen hemma hos mig, för i morgon är det min födelsedag! Hihi.


Utgång

Var ut i går, för första gången på typ fem månader. Det var nämligen så att Sanna fyllde arton så vi firade henne.

Var först på förfest i en lokal hos Sanna och vandrade sedan vidare till skrubben. Meningen var att vi skulle in på klin. Men vi kom aldrig så långt. Tog taxi hem vid två, efter lite natt mat på centrum grillen!


Fel

Ser att det är något cp fel på min blogg... Får fixa det i morgon.


Harlee


Hundvakt

Är hundvakt idag, åt fina Harlee! Min kusin är och jobbar och jag ligger just nu i soffan. Har precis varit ut på en powerwalk med Harlee, så nu är hon rätt slut också. Ska snart ut i solen och steka lite till.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3016459/images/2012/pic_502d1254e087c36a5f000565.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3016459/images/2012/pic_502d1254e087c36a5f000565.jpg" class="image">


Klippt

Juste klippte av mig en bit av håret idag, tog bort typ 3cm så jag hoppas att det kanske kan både se och må lite bättre nu!


Sol

Idag har jag jobbat, sen åkte jag nästan direkt hem och la mig i solen! Somnade där så hoppas jag fått lite färg nudå! När jag vaknade satte jag på mig mina nya skor och tog en test runa i eljusspåret 5 km blev det! Känner lite grann i benen så jag är nöjd! Just nu sitter jag på altan i hammocken och kollar ghost whisper för jävla bra serie det där. Ska snart ta tag i mitt rum, ser verkligen ut som ett bombnedslag där!


Med andra ord

Gårdagen spenderades med Lina, Oskar Ewelina och Sanna på Ewelinas altan, vi spelade spel och hade det allmänt bra i solen!


Det spökar i Borlänge

Kom nyss hem för sent för att vara mig, det är tur jag är ledig i morgon och får sova! Har iallafall varit ut på "det spökar i borlänge" med Lina, Oskar och Ewelina. Skit läskigt, det läskigaste var ju att det var en sån jävla dimma så jag knappt såg vart jag körde. Efter det åkte vi vidare hem till Ewelina och spelade spel, familjegeni blev det. Jag kom tvåa så är rätt nöjd. Haha.

Nu har jag äntligen krupit ner i sängen för att sova! Hörs och ses eller nått!


Nytt jobb?

Har jobbat idag, näst sista veckan nu på ICA, har även varit och sökt ett nytt jobb som jag håller tummarna för! Annars så kom Lina förbi en stund så vi satt och prata lite. Nu är jag hemma igen, hemma hos mins föräldrar. Det var ett tag sen nu så jag tänkte bara ta det lugnt i kväll och sova ut i morgon!


Två fina dagar

Har haft två väldigt fina dagar på sjön med fina vänner!


Godmorgon

Ligger och väntar på att klockan ska slå halv tio, då jag och älsklingen ska gå upp och packa ihop för en dag på sjön. Jag vaknade alldeles för tidigt för att vara sant och kan inte somna om nu. Fandå!


Reebok easytone

Hallå, har glömt bort att blogga de senaste dagarna. Älsklingen är hemma igen så det kan väl skyllas lite på det.

Igår jobbade jag, så tog vi det rätt lugnt resten av dagen. Var upp och hälsade på mina föräldrar en sväng och hämtade lite tavlor och grejer till lägenheten. Blev en tidig kväll för oss båda.

Idag har jag jobbat, efter det tog jag en powerwalk hem från jobbet. 5 km blev det. Kom nyas hem från kupolen med en tidig födelsedagspresent från älsklingen! Fick ett par reebok easytone! Så jävla underbara skor! Tack så mycket min älskade pojkvän!
Inväntar nu Ted och Robert så ska vi åka iväg till skjutbanan och kika lite!


Ost och kex

Efter att jag sovit alldeles för länge (4). Så hoppade jag i träningskläderna och tog en promenad, var tanken iallafall. Blev en intervall träning, det gjorde mg väldigt gott om man kan säga så.

Kvällen spenderades hos Maria, med Jens Lina och Oskar. Nu är jag på väg till jobbet... Orkar inte.


Twilight maraton

Jag lånade Adrians lägenhet i tisdags och bjöd hem Lina på twilight maraton. Kollade på de två första filmerna på kvällen sen sov hon och Oskar kvar så vi fortsatte med de två sista igår. Jag och lina låg uppe och pratade till kl halv fyra innan vi slocknade båda två. Hehe.

Idag har jag jobbat, och nu sitter jag på bussen på väg hem för att sova någon timme till. Fick rätt lite sömn inatt då jag fick hem en massa bilder jag beställt i går och satt och gjorde i ordning en klipp bok.


Jobb

På väg hem efter jobbet, så otroligt jobbig dag. Köpte med mig en smothie och ska lägga mig i sängen och sova ett par timmar till innan Lina kommer på besök!


Rubrik

Planerna för dagen blev inställda pga vädret. Men vi får helt enkelt göra det en annan dag. Var ut och hämtade Adrian i morse, sen tog vi en sväng förbi hans faster och hälsade på. Efter det har vi mest bara tagit det lugnt, förutom turen vi gjorde på rullskridskor. Oskar kom förbi också och vi tittade på Lina när hon hoppade med sin häst live på internet. Ska väl glo lite på tv och mys med pojkvännen som åker i väg imorgon igen innan jag går och lägger mig.


Lullaby

Nu kryper jag ner i sängen för natten. Jag och pojken har lite mysiga planer för i morgon om vädret blir fint. Så måste upp i tid. Lycka till Lina.


Lördagsnatt

Åh vad det är tråkigt att sitta uppe själv en lördag kväll. Lagade aldrig mat, tog en promenad till Helenas i stället och köpte mig en kebabtallrik. Har spenderat resten utav kvällen framför tvn, nu sitter jag i sängen och läser lite bloggar osv, sånt som blir gjort när man inte har något att göra.


Stockholm

Som sagt så gjorde jag och Adrian en resa till Stockholm förra helgen. Vi bestämde oss för att göra någonting tillsammans i sommar så vi bokade två nätter på hotell i Stockholm.

Vi åkte på fredagen, efter att jag slutat jobbet. Eftersom att jag slutade 10 så åkte vi från borlänge med tåget kl 12 Kom til Stockholm vid halv 3 tiden, och åkte direkt till hotellet. När vi kom dit och checkade in så sa dom att vi blivit uppgraderade och hamnade i ett deluxrum med bastu istället för det standarrum vi bokade. Blev galet glad och kunde inte sluta le på hela helgen. Packade upp och kikade runt lite på hotellet innan vi gick ut och kollade omgivningarna och åt pizza. Gick sedan tillbaka till hotellet, där vi drack lite champange och myste resten av kvällen.

 

lördag morgon vaknade vi i tid så att vi hann med den goda hotellfrukosten, sen tog vi det lugnt på hotellrummet en stund iannan vi begav oss ut på stan. Vi tog oss ut till djurgården och tog en lång promenad längs vattnet, vi stannade även för en glass och vände sedan om och tog oss hem. Väl på hotellet igen gjorde vi oss i ordning för räkbåten vi bokat i förväg. Den var helt underbar, något jag varmt rekomenderar till mina vänner. Så otroligt fint och romantiskt. Vi skalade och åt räkor med bröd och sås, så mycket vi ville, fick även champange när vi klev på. Efter maten gick vi upp och satte oss på däck och såg skärgården glida förbi oss. Så otroligt mysigt. Båten stannade på en ö, med en fästning på där vi klev av och kikade runt lite innan båten återvände in mot stockholm stad. Vi satte oss även då på övre däck och fick filtar omkring oss. Väl inne i hamnen åkte vi hem med ett stort leende på läpparna båda två. På vägen hem plockade Adrian en otroligt fin blomma till mig som han kikat ut tidigare under dagen. Och vi fortastte champangedrickandet inne i bastun innan vi somande som stockar båda två.

söndagen var vi otroligt sega och kom senare till frukosten, var grymt gott. Sen gick vi upp till rummet igen och tog det lugnt en stund iannan vi packade i hop och checkade ut. Vi tog med oss vårt pick och pack och satte oss på ett fik på centralstationen och väntade på att tåget skulle gå. Sprang även in i två utab mina klasskompisar från Uppsala. Det var riktigt kul för jag har saknat dem så mycket. Tåget gick kl kvart i 2 och vi var hemma i Borlänge strax efter fyra.

 

Vi hade helt enkelt en underbar helg tillsammans!

 


Emilio och Elvira

Kom precis hem efter att ha spenderat några timmar hemma hos Emma och Marcus. Har busat med Emilio, vi hade så kul att när jag skulle gå där i från så började han stortjuta. Gullunge! Nu ska jag laga lite mat och se vad kvällen har att erbjuda. Pojkvännen är borta på fest även idag, så jag är ensam. Lutar rätt mycket åt en ta-hand-om-mig-själv-kväll.


Hallon och mjölk

Tänkte försöka mig på att börja blogga igen, har hänt otroligt mycket sen sist. Förra helgen spenderade jag och Adrian i Stockholm, sov på hotell och åkte räkbåt. Tänkte berätta mer om det sen och visa lite bilder kanske. Just nu sitter jag iallafall själv hemma hos Adrian, han är ute med sina vänner. Jag kände för en lugn kväll, så jag cyklade nyss ner till Maria och plockade en hel skål med hallon. Nu har jag myst ner mig i soffan framför en film med hallon och mjölk.


RSS 2.0