Bath



Första gången jag badade Lilly själv idag. Annars har alltid Adrian suttit i badet och hållt i henne och jag har tvättat. Men det här gick också hur bra som helst! Nu sover Lilly och jag hat precis plockat i hop lite grann här hemma och ska väl hoppa i sängen jag också. Godnatt 🌸

Onsdag 6 maj

Hallå kom nyss hem efter att ha varit på kalas hos Alva, Emma & Elia. Alva fyller nämligen två år idag, så snabbt det går det är helt sjukt. Känns som det var nyss hon föddes ju. Dom bjöd på tårta och Alva fick en sparkcykel på tre hjul från oss. Det var jätte mycket barn där vilket Lilly tyckte va kul, hon tycker det är så roligt att kolla på andra barn. Ho. Skrattar och jollrar så mycket då. Vi stannade bara en timme då Lilly spydde ner sig själv efter endast tio minuter. Det har hon faktiskt aldrig gjort förut, det bara forsade ut liksom. Men efter det verkade hon riktigt nöjd men luktade riktigt illa så vi ska alldelens strax ta ett bad. Här är en bild på min kalasfina tjej som inte lyckades vara kalasfin så länge . 



Måndag 4 maj

Godmorgon, här ligger vi fortfarande i sängen efter att ha skjutsat pappa Adrian till jobbet vid halv sju imorse. Lilly har sovit sen vi kom hem och jag har passat på att kolla i kapp lite serier så länge. Gissar på att hon snart kommer vakna och vara hungrig. 

Måste bara få skryta lite igen om hur duktig hon är på att sova. Adrian la henne igår medan jag tog ett bad. Så hon somnade väl kring tio, sen sov hon till klockan fem innan hon ville ha mat igen. Sen igen vid 6 efter der har hon sovit igen. Åh jag är så stolt över vår älskade lilla tjej som verkar som en väldigt nöjd och glad bebis. 

I fredags var vi upp till björka över dagen och kollade läget lite, och lördagen spenderades hos svärmor trots att hon inte var hemma. Adrian håller på att renovera hennes toalett så jag och Lilly myste lite framför brasan hela dagen typ. Söndagen spenderade vi ute med Lillys kusiner innan vi åkte och handlade och åkte hem för att laga matdosor till veckan. Så har min helg varit, riktigt mysig med andra ord! 
Idag kommer nog Lina hit för en workout. Hoppas ni får en bra dag! 





Valborg '15

Igår var det Valborg och jag är så oerhört glad att vi valde att stanna inne en regnig och kall kväll som den här. 

Vi firade in våren med första grillningen på balkongen då vi grillade hemmagjorda hamburgare, klyftpotatis och majskolvar. Så orerhört gott och mysigt. För första gången på väldigt länge så tände jag ljus i hela lägenheten och efter maten tittade vi på draktränaren 2 och åt ost och kex i soffan. Både jag och Adrian tyckte ettan var riktigt bra och tvåan var minst lika bra den med. Efter filmen la jag Lilly medan Adrian plockade i hop sen låg vi bara och kramades i soffan tills det var vår tur att sova. Är så nöjd med gårdagen! 

Just nu sitter jag i soffan och ammar Lilly, jag vaknade riktigt utvilad efter ha fått sovit hela 6 och 1/2 timme innan hon vaknade första gången så valde att ge Adrian lite sovmorgon och förflyttade mig ut hit. Idag ska vi nog åka upp till stugan över dagen om vi nu känner för det. Har inte riktigt bestämt mig än. Men vi får se annars myser vi nog inne hela dagen då det var minst lika dåligt väder idag som det var igår. Hoppas ni hade en fin Valborg. Puss 

RSS 2.0