VALBORG

Är lite över taggad till valborg då mina fina vänner sätter sig på ett tåg tillsammans med mig ner till uppsala för att fira. YEY!
bjuder på lite bilder sen '10.


INSPIRATION SOMMAR'12.

Allt kommer från nastygal.com

hej fint väder


Vila i frid

Jag orkar inte mer nu, fyra personer inom ett halv år. Det är sjukt. Vila i frid finaste Wiken.


Teaser

En liten teaser på min studentklänning


STUDENTEN

Kan börja med att säga att det bara är 54 dagar kvar till studenten! WIHOOOO. eller nått. Jaja, fick hem min outfit till studenskivan i går. Helt galet nöjd, saknas bara en kavaj eller liknande till detta så är den klar. Är galet taggad! Vill att min syster ska bli klar med klänningen for the day också. Så jobba på nu Malin!!! Aja, här kommer bild på studentskive outfiten!



Och så skorna såklart, jag älskar dom men kommer inte kunna gå i dom länge under själva studentdagen kan jag tänka mig eftersom att de är 14cm. Och jag planerar att vara rätt så kalas.



Japp jag är rättså nöjd. Men nu ska jag kliva upp ur sängen och ta tag i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag. Måste ju ta tag i sånt när man är ledig. Tyvärr. Hehe, senare i dag ska jag rulla ner till vovvarna och ta en promenad med dom i det fina vädret. Men ska fört och främst träffa lilla fina Veronica! Och senare rulla hem till mrX (haha nej men usch. Inte fan är han någon mrX heller. Men vill hålla det hemligt ett tag till) och krypa ner i soffan till någon bra film och njuta lite av varandras sällskap. hehe. nej. Men ska sluta fundera så mycket och börja arbeta i stället. PUSS 

Hoping for a better life.

Bara för att jag råkade skriva att jag var lycklig, så ska livet visst komma på ett sätt att sabba det för mig. Tack som fan! Igår gick min älskade mormor bort, väntat faktiskt men sorgset ändå. Sov sött fina mormor!


arbetsnarkoman

Godmorgon, ska snart hoppa in i bilen och åka i väg till jobbet som den arbetsnarkoman jag är. Älskar att jobba, eller det är väl inte "roligt" att jobba. Det är roligt när lönen kommer och man kan göra lite vad man vill. Jaja, efter jobbet ska jag umgås med lite fina vänner. Så det här blir nog en awesome dag. Puss på er.

Stuck in her daydream.




Kände att jag behöver uppdatera lite, men jag vet helt ärligt talat inte vad jag ska skriva. Kan ju börja med att berätta att jag mår bättre än någonsin. jaja det var kanske att ta i lite men jag mår huur bra som helst! så jag hoppas att alla mina goa läsare blev lite glada för min skull nu. Livet går liksom ganska mycket precis som jag vill just nu.

Hittade min ipad i dag, långt inne i gaderoben låg den. Så nu är jag hundra procent redo på att flytta ner till uppsala igen. Längtar ganska mycket efter mina fina små vänner där. Planer sönder min framtid gör jag också, i morgon kommer skorna till studenten och syrran håller på med min klänning för fullt. Klänningen till studenskivan kommer också i morgon, och en utav mina kära vänner skrev just att dom vill komma ner och göra mig lite sällskap på valborg. Ska bli så kuuul. Annars så jobbar jag typ bara, var på rommes avslutningsfest i går. Var väl lagomt roligt sådär.

Jag hade bestämt mig för att vara nykter, men jag ångrade mig redan när jag klev in genom dörrarna på tenoren så jag ringde mamma och bad henne komma och hämta bilen så jag fick förtära lite alkohol. Det gör hon såklart som den fina mamman hon är. Så jag går och handlar på mig en drink för de kontanterna jag har i plånkan. När den är uppdrucken så vill jag självklart beställa en till som den alkolist jag är, DÅ TAR INTE JÄBLARNA PÅ TENOREN KORT! så jag fick nöja mig på en cider på hela kvällen. Det var ju kul, varför i helvete skulle jag dricka den första då? aja, jag åkte hem tidigt och kröp ner under täcket i soffan och kollade på en film tills jag somnade. Mitt filmsällskap måste ha tyckt att jag var otroligt rolig att umgås med.

Ojdå det blev rätt mycket ändå. Ganska mycket onödigt skit om man säger så. MEN DET ÄR MIN BLOGG OCH JAG SKRIVER VAD FAN JAG VILL MOTHERFUCKERS. nejdå, elak ska jag inte vara.

Jag planerade att städa mitt rum idag, det blev inte av. Det var rätt tråkigt så jag slängde mig i sängen och lyssnade sönder min nya favorit låt i stället. Ligger fortfarande här.. Ska väl ta och göra nå vettigt och ta mig en dusch innan jag kryper ner i sängen igen, för i morgon väntar jobb! och efter det ska jag umgås med fina och saknade vänner. Puss på er!

Påskbomuffins

Tänkte såklart visa hur fina mina påskmuffins blev, jätte fina och äckligt goda! (alltså dom längst upp i vänstra hörnet om ni inte förstod det)


Now you're just somebody that i used to know

Hej era galna jävlar! Tänkte bara berätta att livet leker och jag mår prima fisken! Idag har det bjudits på påskmat och påskfika. Gjorde nämligen ett par sjudundrande goda påsk muffins i går efter att jag slutat jobbet! På tal om jobbet så är jag nu anställd på ica, det lät väl underbart? För mig alltså! Pengar rullar in som de ska, de går bra nu! Som min goda vän Petter skulle ha sagt! Eller? Är vi vänner? NÄÄÄÄÄÄÄÄ.

Btw, så skäms jag sååååå otroligt mycket för alla er som ens lyfte på rumpan och begav er till flamingo i onsdags där Hanna Widerstedt befann sig. Behöver jag säga mer? Pinsamt är vad det är! Nej fyfan.

Jahapp är ledig i morgon, och tänkte spendera hela dagen i sängen med någon jag tycker om! Vem? Nepp det får ni allt ta och klura på ett tag till! Hehehhehehehhehehehehe. Nej vilket tråkigt och dötrist och alldeles, alldeles underbart inlägg. Äsch palla! Blö blä usch. Ses hörs och så vidare.


Sovmorgon

Det är så otroligt jävla skönt med sovmorgon. Även fast jag inte ens sover, bara att få ligga kvar i sängen och ta allt i sin egen takt. Det är livet det! Haha.

Sitter nu i soffan med ett glas juice och kollar på MTV's breakfastclub. Ska väl strax kila i väg till bussen. Hoppas ni får en fin dag.

För övrigt så är jag lite små fundersam på hur vissa människor tänker..


URSÄKTA

Det är fan sjukt att det är folk här inne och läser fast jag inte ens skriver. Tyckte ovanligt synd om dom jävlarna i dag så jag bestämde mig för att uppdatera lite. Jaha, hej här är jag och jag lever! nästan.. Jodå det gör jag.

Tänkte börja med att berätta lite goda nyheter, har fått extra jobb på ica också nu fram till sommarjobbet, och så har jag lärt mig kassan ganska bra så nu ska jag sitta mitt första pass i morgon. Btw så var Romana lite snäll och gav mig sovmorgon i morgon till kl tio, sen kör vi stenhårt till kl sju i stället. Kommer väl att vakna runt sex ändå, men det gör inget.

Ni kanske är lite nyfikna vad jag har gjort när jag varit borta, hehe. Nej kanske inte men jag kommer att berätta ändå. Jo sä här är det jag har jobbat (konstigt? jävla arbetsnarkoman) sen så har jag faktiskt varit på dejt i helgen. Och då menar jag inte en sån där dejt då man sitter och fikar med en kompis på waynes utan jag menar en riktig dejt. Woho! Med vem? undrar ni då. Men det kommer jag inte att berätta. hihi.

Resten utav veckan har väl sett ut som vanligt. Nej, egentligen inte då någonting otroligt jobbigt och tråkigt drabbat någon jag älskar men sånna djupa grejer ska jag inte gå in på här. Annars har den väl varit pretty much the same som alla andra veckor. Det är btw min sista vecka som praktikant på ica nu. Vilket jag firar här i sängen med lite glass. Haha. Har föressten varit och köpt tyg idag till min studentklänning som lillsyrran ska sy. Den kommer bli AWESOME! Och nu när mamma kommer hem så ska jag beställa skorna, och en klänning till studentskivan. Det blir fint det. Hoppas på att mössan ligger i det lilla dammiga elevkårs rummet och väntar på mig när jag kommer till skolan om två veckor. På tal om det, någon i min klass som läser min blogg? Vad fan hade vi för läxor under praktiken? :O:O:O:O ???

Nej nu ska jag smörja in min nyduchade kropp och krypa ner i sängen och kolla på big brother, som jag missat hela förra veckan, och den här. Hoppas ni är nöjda med min lilla uppdate. Så hörs vi. PUSS


RSS 2.0