Studenten

Första gången på länge jag faktisk kunna sätta mig ner med datorn en längre stund sen studenten.

Ja, jag tänkte berätta lite om min student. Vi kan ju börja med att säga att det var en utav de bästa dagarna i mitt liv. Vaknade upp och gjorde i orndning en fin studentfrukost innehållande toastskagen med svenska flaggor i , den avnjöts tillsammans med Martina, Adrian och David. Sedan gjorde jag mig klar och satte på mig mössan, och fick skjuts till Teresia för champanje frukost och jordgubbar med klassen. Därifrån gick vi till skolan och mötte upp alla utanför. Väl inne i skolan bjöds det på tal stipendieutdelning och mat, efter det så gick vi upp till klassrummen där Herman och Loj höll tal. Sen fick vi våra betyg. Jag är rätt nöjd med mina med tanke på det år jag gått igenom. I ettan och tvåan består mina betyg mestadels utav vg och mvg, men i trean rasade jag en del och fick g i nästan alla ämnen förutam 2 vg:n. Så jag är nöjd. Efter det blev det mer stipendieutdelning och tal och sedan kom ingen annan än Dogge Doggelito och hälsade på och sjöng för oss. Hahaha.  Efter det tågade vi till lännakatten, och åkte tåg ner till bergsbrunnaparken där våra familjer stod och väntade. Kramades och blev fotograferad utav dem och sedan klev vi på flaket. Och måste säga att det var det roligaste jag gjort i hela mitt liv! 46 personer var vi på vårt flak, bra musik och mycket alkohol. Så jävla roligt! Efter flaket gick jag Felicia och Simon till tzatsiki och mötte upp våra familjer och åt god mat och fick fina presenter. Där satt vi i x anatal timmar och sen drog jag och Adrian hem för att duscha och vila lite. Det ångrade jag sen, blev nämligen trött och lite bakis. Men kvällen spenderades först i stadsparken med Ronja, Gabriel och Adrian, när  de senare skulle gå vidare till flustret, promenerade jag och Adrian upp till Williams och mötte upp Martina och David. Där satt vi i ett par timmar innan vi sedan promenerade hem för att sova. Så kvällen var även den trevlig, fast jag inte söp skallen av mig. 

Det var min student det. Tänkte dela med mig av lite bilder från dagen så enjoy!































'



















Grillning med fina människor

Idag fick vi en liten galen ide och var iväg och köpte oss en grill, sedan drog vi med oss lite folk till båtsta och grillade. Det blev hur gott som helst så nu ligger jag med en rätt stor mage här i sängen. Hihi


Ute på äventyr.

Igår gjorde jag och Adrian en liten roadtrip till Stockholm och Uppsala. Hälsade på min morbror i Stockholm och fick ett köksbord och två stolar till min framtida lägenhet. Sedan vidare till Uppsala för att flytta ur min lägenhet där. Den blev rätt tom, jag har lite blandade känslor om att flytta hem. Jaha det här blir väl bra.


Tatuering

Tänkte bara meddela att jag lever. Sitter just nu på fetto tattoo och kollar på när Adrian tatuerar sig. Skit snygg blir den!

Ja studenten har ju varit, men jag tänkte lägga upp lite bilder och berätta om den i ett annat inlägg. Min dator har ju kommit tillbaka från lagning. Så hoppas på lite mer bloggande. Hörs. Puss


En dag kvar!


Student veckan igång!

Nu är studentveckan i gång!


RSS 2.0