EMILIO

Tar snart bilen och åker förbi stan och hämtar upp Maria sedan åker vi hem till Emilio och hälsar på! Han har nämligen fått sina första två tänder, hihi.


ROSA HUSET

Inte haft mycket att skriva, men idag ska jag och min syster ner till rosa huset och kolla på tyg, för det är nämligen så att min syster ska sy min nyårs klänning. Hehe :)


MAGNUS WIEDESKOG


HIMYM



Hej, idag har jag sprungit runt på kupolen och letat julklapp till min syster.
Sen tog jag bilen hem till vovvarna!
Jens kom hem och hade bestämt sig för att vara med i Lucia tåget på sin skola,
så mina planer för luciamorgonen är bokade (haha) måste ju kolla in de.

Nu är jag hemma igen och försöker ladda hem både mer gossipgirl och dagens
avsnitt av HIMYM. Sen kryper jag ner i sängen och myser.
Puss

JUKFIKA


Har lite julmys här i sängen för mig själv, samtidigt som jag kollar på gossip girl. Hämtade nyss lite fika och cola, nu ska jag mysa ner mig riktigt ordentligt och hoppas på bättre tider. Puss


SKYLTSÖNDAG

Idag har jag och min familj varit på skylt söndag på stan! Kollade bland annat in i skylt fönstret på Alexandras brud och bal där min lillasyster har gjort praktik och sytt bl.a. käpen och vantarna som den lilla flickan har på sig, även vantarna som lillkillen har på sig. Duktig hon är min syster hihi. Om någon har missat det så tänkte jag även berätta att det snöar ute. Sådär på första advent och allt.


MYSLÄGE

Har intagit mysläge i min älskade onepiece, ner krupen i sängen med datorn i knät ligger jag och kikar lite på en nyårs outfit! Ska snart börja kika på en serie, så jag har lite att göra när jag blir hemma fram till jul. Har haft en otroligt mysig dag, men jag önskar ändå att jag hade fått spendera den med dig.


JULMYS



Har julpysslat idag, handlat julklappar så jag nästan är helt klar! lite små saker kvar bara.. Julpyntat hela huset, och mitt rum. Bakat lussebullar med syster, och kollat julfilm med familjen. Mysigt helt enkelt. Hehe.


FYRA ÅR SEDAN

Fyra år sedan idag, som vi satte ringar på varandras fingrar. Jag saknar dig!




(oskarpa bilder, men de är från 26/11 2007)


GODNATT

Ett berg har lyfts från mina axlar, och ja mår bättre nu. Kryper ner i sängen nu för att sova, i morgon står julklapps letande, lussebak och adventspynt på schemat. Puss


PUSSAS MED MINA FINA


25/NOVEMBER

Drömde fina drömmar i natt, det värsta är att vakna upp och inse att dom inte är verkliga. Sånt suger..
Aja i dag är planerna att pussa på mina älsklingar och sedan åka hem till Alex, och hans nya lya och checka lite. Hoppas det blir trevligt iallafall. Ni får en fin bild på en utav mina älsklingar jag tog i går. Hehe.


I'M NOTHING WITHOUT YOU

Har packat i hop en stor väska med skolböcker och kläder, går snart ut till bussen för att ta tåget hem till Dalarna. Hade en riktigt fet sovmorgon i morse så jag myste omkring länge i mitt lilla julerum. Hihi.


JULPYNT

Vaknade i morse, upptäckte att alla mina lampor har gått sönder. De har faktiskt gått sönder en efter en, men inatt gick även taklampan sönder. Så när jag kom hem från skolan så satt jag i mörkret och försökte få upp min julbelysning i fönstret. Jag lyckades tillslut iallafall. Sen julpyntade jag. Jag vet att det är tidigt men vill ju ha lite mysigt när jag kommer ner igen. Plus att jag vill ha tankarna på annat håll. Det blev även en storstädning av rummet så att det är fint när jag kommer ner. Hehe. Nu promenad! Hejdå


wise men follow the stars, the way i follow my heart.

Sitter just nu i skolan, ska plugga till provet jag ska göra om en timme..
Men det går ju bra! eller? näää.
Tankarna är någonhelt annanstans, som vanligt då.
hehehehehehhehehehehehhhehe, kunde inte sova inatt heller.
Trött är jag. Idag ska jag ta en lååååååååååååååååååååååååång promenad,
så att jag blir lite slut i kroppen och somnar skönt.
Och förhoppningsvis får jag sova hela natten.
Hejdå

nightmares



I miss you so much it hurts

Sitter nu på tåget tillbaka till Uppsala, har försökt plugga lite men mitt huvud är inne i andra tankar hela tiden. Jag hoppas verkligen att jag lär mig undermedvetet. Ska iallafall läsa igenom i morgon, några hundra miljoner gånger bara! Jag vill verkligen klara av skolan trots allt det här.

Var som sagt till doktorn idag, gick väl bra. Åkte sen hem till vovvarna och pussade på dom i flera timmar. Eftersom att min bästa vän försvann så plötsligt ur mitt liv så delar jag med mig utav alla mina tankar och idéer med dom. Sitter där lite ensam i mörkret och pratar (haha). Dom lyssnar iallafall..
Haha forever alone.

Jävla deppblogg detta har blivit, kan inte va speciellt kul att läsa liksom. Men jag behöver verkligen skriva av mig någonstans. Skönt att kunna göra det här. Så vill du inte bli deppig så läs inte. Bara en liten varning liksom. Hehe. Nej nu ska jag sova ikapp min förlorade sömn i natt. Puss på er.


Tisdagmorgon

image description

Inte kunna sovit mycket inatt inte, jag vill inte tänka mer.
Har letat förjäves efter en knapp som jag vill ska sitta någonstans på min kropp,
en knapp som gör att jag slutar tänka. Men ändå kan gå igenom den här delen
utav mitt liv och bearbeta den åt mig. Jag ska bara "vakna" igen när allt är klart
så jag kan fortsätta leva. Jag fattar inte att det ska göra så otroligt ont.

Planerna i dag, ett besök hos doktorn, sedan beger jag mig till uppsala för att skriva
ett prov i morgon, och ett på torsdag. Sedan beger jag mig hemmåt igen och
fortsätter bearbeta det hela, spendera tid med familjen och bara vara.

Ska väl även ta en tur förbi mina älsklingar innan jag åker, och pussas lite.
Men först av allt, plugga! till provet i morgon.

Puss.

Nu är det klart

Har nu fått ett läkarintyg så jag sjukskriver mig från skolan fram till jullovet. Kommer att jobba hemmifrån med skolarbete och så..

Det är ganska mycket som händer, en massa jobbiga saker så känner att om jag är ledig ett tag och vilar och bearbetar så kommer jag att prestera bättre nästa termin. Hoppas jag..


Måndag

Vaknade extremt tidigt i dag, natten var en utav de värre med mardrömmar osv, kul. Hela morgonen har jag segat omkring. Kollat på Sunes jul har jag också gjort. Jag kom på mig själv med att inte ha sett hela den serien. Så nu var det dags.


Du fattar inte hur otroligt jävla ont det gör

Hej och hå, var ner och hälsade på lillskiten Mille idag. Han har nyss lärt sig säga mamma, hihi. Han kröp runt i raket fart hela tiden och log så brett när jag kom att jag ville gråta av glädje.

Efter det tog jag en tur ner till vovvarna och satt där i mörkret och pussade på mina fina. Sen åkte jag hem och spelade lite Bingolotto (haha) innan jag la mig i sängen igen. Nu har jag krupit ner för att slå på en film.


Jag saknar dig så otroligt mycket.


söndag morgon

image description

Hejsan, söndag i dag och jag ligger nermyst under täcket i min säng och kollar på how i met your mother.
Har inga planer för dagen, men hoppas den bjuder på något bra!
Puss

Never mind

Fotomässan i fredags var okej, lite länge att vara där i fem timmar bara. Åkte sedan hem till borlänge och tog min syster och åkte ner och kollade på breaking dawn part 1. Den var kanon bra!! Hihi.

Lördag, begravning, min morfar gick bort för några veckor sen så i går var det begravning i Leksands kyrka och efter det fika på en fin gammal herrgård. Sen åkte jag hem till mina älsklingar och myste ner mig i soffan där och somnade, när jag vaknade åkte jag hem en stund innan jag fick ett sms om att följa med till klins 1 års kalas. Bingo var där, åh nej jag tog inte ett kort med honom han är inte en så stor favorit i mina ögon, drog hem tidigt och somnade på direkten.

Ja det var väl min helg det.. Blir kvar i Borlänge i morgon för ett besök hos en doktor. Får se hur det går.

 

 


Fotomässa!!!

Påväg till fotomässan med min fina lilla klass, + Niklas. Hihi.


Nationella prov

Nationella prov i svenska b i dag då, hur bra kommer det att gå då? Med tanke på allt som snurrar omkring i mitt huvud.

Har iallafall bestämt mig för en sak som kommer att få mig att må bättre och prestera bättre nästa termin. Skriver om det sen när allt är klart.

Nu nationella.


I LOVE YOU

 

it’s like you’re screaming,

and no one can hear.

you almost feel a shamed,

that someone can be that important,

that without them you feel like nothing.

no one will ever understand how much it hurts.

 

you feel hopeless, but nothing can save you.

our love is over, and its gone.

 

you almost wish that you can have all that bas stuff back,

so that you could have the good.


 


REMEMBER

 


BILDBOMB FRÅN STOCKHOLM


Födelsedagspresenten, smycke från Efva Attling.
Bild från Nick Brant's utställning på fotografiska museet.
Blid från Nick Brant's utställning på fotografiska museet.
Globen

SÖNDAG

Hej alla fina, idag vaknade vi sent och myste omkring lite en stor del av morgonen.

Vid två började vi planera dagen och vi bestämde oss för att åka skyview på Globen! (då åker man i en liten glas bubbla upp på taket av Globen och ser ut över hela staden) Så vi bokade det och for dit. Utsikten var fantastisk och för första gången på länge önskade jag att jag hade haft med mig min kamera..

Efter det åkte vi in till stan och satte oss på en fin ny restaurang och åt jätte god mat och efterrätt. Efter det tog vi en promenad till tåget, som jag nu sitter på påväg hem till Uppsala!

Jag har haft en underbar helg och har verkligen blivit extremt bortskämd! Bildbomben kommer i morgon, när jag kommer till skolan! Hoppas ni också haft en underbar helg!

Nu en ny skolvecka med nya krafter, och nationell prov i svenska b på torsdag. Plugg plugg plugg!!


FOTOGRAFISKA

Hej, mår sådär idag. Vissa människor kan verkligen bring me down! Fyfan!

Har iallafall haft trevligt idag här i stockholm med morbror och jan! Vi har ätit god frukost, vandrat om kring på stan, ätit lunch och sedan tagit en promenad till fotografiska och sprungit runt där. Riktigt intressant alltså! Hihi.

Nu är vi hemma igen, har krupit ner i soffan för att man har ju lite värk i fötterna. Sen bjuds det på god mat igen!

(Bilderna vill fortfarande inte laddas upp så det får väl bli en bildbomb på måndag i stället)


NJUTER AV LIVET

Åh, det är så skönt att vara här!
Har blivit bjuden på fyrarätters middag, så gott!
Sen fick jag även en försenad 18 års present, ett jätte fint halsband. Blir så bortskämd! Hihi.

Nu ska jag krypa i sängen, morgondagen har många mysiga planer. Bland annat en reservation på någon fin restaurang till lunch, och ett besök på fotografiska museet.

(Det gick inte att ladda upp bilder, så försöker med dem igen i morgon)


FREDAG 11-11-11

Idag vaknade jag kl 7.38 och skulle med bussen kl 8.00. Jag hann! Duktig tjej!
Idag kl 17.09 tar jag tåget mot Stockholm, träffar morbror och Jan och blir lite bortskämd sådär. Hihi.
Back in school är jag iallafall!
Sitter just nu och tar igen lite grejer jag missat när jag varit sjuk.
Jobbigt men sånt är livet liksom..
Hittade en bild som jag tog på Adrian i studion när han var här och hälsade på för ett tag sen.

STOCKHOLM

Min lilla resa i helgen blir till huvudstaden (vet, inte speciellt långt men mysigt). Åker hem till min morbror och blir lite bortskämd, med god mat och så! Vi ska även besöka fotografiska museet, det ska bli kul! Hihi. Kommer kanske blogga lite i helgen. Men jag kommer mest bara att njuta, det är jag värd! Bloggar väl innan jag åker i morgon! Annars ha en bra helg!


EARCUFFS

Hej, posten kom med grejerna men endast en beställning? Så jag har suttit hela dagen och fixat med företaget där i mellan har jag sprungit upp och ner i tvättstugan och även varit till gränby en sväng. Nu är nästan alla earcuffs klara iallfall de som inte ska vara julklappar osv. Hehe. Så nu ska jag ställa mig och diska sedan packa inför den lilla resan i helgen och plocka in tvätten i garderoben. Sen är jag klar för mys pys i sängen med mig själv. Hihi.


10/NOVEMBER

Godmorgon, vaknade för en stund sen. Mår typ tusen gånger bättre idag, har varit ner och bokat tvättstugan så jag ska passa på och tvätta.
Funderar fortfarande på att färga håret idag, vi får se efter tvätt tiden helt enkelt. Hehe.

Har ätit frukost och sitter nu och väntar på posten, hoppas grejerna kommer idag annars vet jag inte vad som hänt! Borde ringa och klaga gånger tusen!


YOU WILL ALWAYS BE MY BELLA

Ny duschad och fräsch då!
Har stora planer på att färga mitt hår i morgon, vad säger ni mina vänner? Hihi.
Efter att ha legat och äcklat sig i sängen hela dagen så är det det bästa som finns att duscha. Nu bädda om sängen och sedan sova en stund. Blir hemma från skolan i morgon också för att vila upp mig till helgen. Hihi. Tell you later what thats all about.


I KNOW WHAT YOU ARE

Hejsan, har legat i sängen precis hela dagen! Skönt som tusan, fick för mig att kolla på alla twilight filmer för lite uppdatering inför nästa vecka. Hihi. Så har precis sett klart andra filmen ska laga lite mat och sedan se den tredje. Hihi. Åh vad jag längtar galet mycket. Hejdå! :)


GIDMORGON

Är hemma från skolan idag igen, vi får se vad dagen erbjuder. Hihi.

Glömde berätta att vi fick besök i skolan igår, det var en gammal klasskompis som hoppade av skolan, igår fick vi se anledningen. Jo, hon vart gravid! Sötungen var två månader och hur liten som helst!


ABOVE

"If people are trying to bring you down, it only means that you are above them"

Fick en fin bild utav Maria med denna text på, tack fina du!


TISDAG 8/NOVEMBER

Godmorgon, låg och drog mig lite för länge i morse.
Sitter i skolan nu, foto.. behöver jag säga mer?
Letar inspiration..

MÅNDAG

Hej, har varit hemma och tagit det lugnt idag. Verkligen värt det för nu mår jag mycket bättre, åker därför ner till Uppsala idag.

Dagen har spenderats framför tvn ner myst i ett stort täcke. Sedan tränade jag lite med Wii balance board. Haha.
Det vart lite för mycket för min sjukdom så jag gjorde mig ett bad med tända ljus och en god smothie. Mycket mysigt! Så nu är jag fit for fight igen. Hihi.

Tar snart bilen ner till vovvarna för att pussas lite innan jag tar tåget till Uppsala. C u l8er. Haha.


Breaking dawn

Har nu bokat biljetter till breaking dawn med lillasyster till den 18! Längtar så jag kan dö typ här och nu, hihi.


LIFE GOES ON.

Hej, gjorde värsta depp inlägget nyss, tog bort det och gör lite ändringar. Haha.
Ska ladda hem lite serier och dö lite för mig själv i min underbara säng.
Förlänger dessutom mitt lov lite grann, har som sagt mått rätt dåligt, feber osv.
Så jag stannar hemma i borlänge tills i morgon.
Sen jävlar sätts allting i gång igen!
Företaget har legat lite på hyllan, för att jag haft problem med att få hem grejer.
Men hoppas på det bästa och att grejerna ligger i brevlådan i morgon.
Skolan också, har tagit lite höst bilder nu.. för en gångs skull packade jag faktiskt upp min kamera.
Hoppas alla haft en mysig söndag så ska jag umgås lite med familjen innan jag dör under täcket.
Puss!

LÖRDAGSMYS!

Hejhej, planerna var egentligen att dra ut med mina fina vänner på krogen. Men självklart vart man sjuk med feber huvudvärk och halsont så det fick bli en hemma kväll med Adrian. Han har lagat jätte god mat till oss, sen kröp vi ner i
soffan. Vi har precis sett sista Harry Potter filmen som vi väntat på så länge! Den var iallafall jätte bra!

Igår var vi faktiskt iväg och badade i Aqua Nova med Adrians yngsta bror Christian. Det var jätte kul att få vara barn för en stund!

Aja, höstlovet har varit bra osv. Vill aldrig mer tillbaka till Uppsala! Men snart bara ett halvår kvar, så man får väl stå ut. Ska iallafall gå i skolan och sen stänga in mig på mitt rum och sova resten utav dagarna. Hahaha nejdå.. Men nästan! Äsch nu spåra jag. Hare gött så ska jag mysa ner mig igen!


I JUST CANT BELIVE WE AINT TOGETHER




Hej mina fina vänner!
Vaknade typ nyss, hoppas på att dagen för något trevligt med sig idag.
Ska iallafal tillbringa lite utav dagen med företaget och sy en fin liten dräkt till helgen.
Krogen då, maskerad då. Älskar att klä ut mig! De ä skoj!

Hahaha, värdelöst inlägg. Hoppas ni får en bra dag.
Puss!

ME PLUS YOU

Mysiga promenader med hundarna i solsken,
pussa och krama på världens mysigaste unge,
spa+tjej kväll med fina vänner,
lata dagar och långa sovmornar,
kvällsmys med bästa vän och Justin Bieber i lurarna.


RSS 2.0