27 november/tisdag

Min älskling kom hem i går! Efter att han åkte till jobbet imorse gjorde jag i ordning lite frukost och la mig i sängen och kollade på greveholm. Just nu är degen på jäsning och jag inväntar Lina för lite julbak!!


26 november

För exakt fem och ett halvt år sedan så blev jag och Adrian tillsammans. Och för exakt fem år sedan förlovade vi oss.

Jag älskar dig med hela mitt hjärta!


26 november/måndag

Julpyntade nästan hela dagen igår! Idag så skjutsade jag Adrian till jobbet kl tjugo i fem imorse, åkte sedan hem och somnade om, var i väg och handlade en massa bakgrejer tills i morgon då jag och Lina ska julbaka! Sen har jag varit med pappa och köpt nya sängbord, och sen handlat julklappar. Är i sån julstämmning, ligger just nu och lyssnar på Justin Biebers julskiva, och bara njuter. Hoppas på att få hämta min prins på dala airport i kväll så han kan få sova hemma inatt!


23 november/fredag

Har jobbat hela dagen idag! Nu sitter jag på förfest hos Tim helt nykter, har inte riktigt bestämt mig om jag ska ut på krogen eller inte.


22 november/torsdag

Var på arbetsintervju, kändes dock inte som att själva jobbet var någonting för mig så om jag nu blir utvald så ska jag tacka nej. Sen var jag och hälsade på mys barnen, lekte lite med Elvira!

Senare på kvällen hade jag och Adrian mys kväll med räkor, bröd och aioli. Super gott!


Walt Disney/tatuering

Åh ligger och dör lite, jag ska någon gång i mitt liv göra en Disney tatuering. Jag älskar ju Disney, och kommer aldrig sluta! Hittade några som jag tyckte var fina, så enjoy!


21 november/onsdag

Denna onsdagen har bestått av en långpromenad, ljus mys hos bella, mat på matpalatset och allmänt mys med Lina. Har precis krupit ner i sängen efter ett långt telefonsamtal med the man of my life! Dags för lite sömn, i morgon blir en spännande dag. Ni får höra sen vad det handlar om!


Adrian Groth/en kärleksförklaring


20 november/tisdag

Igår kom Lina på besök det rubbade lite på min plan för dagen men det är alltid lika trevligt när hon kommer. Vi fikade lite på mina hembakade lussebullar!

Idag gjorde jag ett lång pass på jobbet, och efter det åkte jag hem till mamma och pappa för att prata lite med pappa om min hemlighet. (hihi, jag är så hemlighetsfull) Sen åkte jag hem till Adrian där Lina och Oskar stod utanför porten och väntade på mig. Vi har spenderat kvällen framför en varsin mobil telefon i sängen och spelat song pop!


19 november/måndag

Godmorgon, har precis krupit ner i sängen igen efter att ha skjutsat Adrian till jobbet. Här kommer jag nog spendera nästan hela min dag eftersom jag börjar bli sjuk. Så den här veckan ska jag passa på att vila upp mig, eftersom jag inte fått så mycket tider.

Plockade på mig en lussebulle innan jag la mig här så det får bli en liten sån innan jag somnar om igen. Godnatt!


18 november/söndag

Jag nästan flög upp ur sängen i går morse för att springa till affären och handla! Spenderade sen hela förmiddagen till att baka lussebullar, bjöd sedan hit mina föräldrar och min syster på fika på eftermiddagen innan jag åkte och gjorde ett kvällspass på jobbet.

Fick en jätte fin blomma utav mamma och pappa när dom kom som var helt i min stil! Den hette något i stil med höst stjärna men jag anser själv att det är en vit julstjärna, vilket verkligen är min stil! Haha.


17 november/lördag

Jobbade med paprikadagen i lördags, efter jobbet mötte jag upp Adrian på Friskis. Vi skyndade oss hem och gjorde oss i ordning för att sedan åka hem till Oskar och bli bjudna på tacos. Han hade gjort så fint och mysigt ute i sin lilla stuga, Jens och Sofia kom också och vi satt där ett bra tag innan vi åkte hem till Feskiz för att gå på fest. Jag och Adrian lämnade festen rätt tidigt eftersom vi båda två var sjukt trötta!


Godmorgon

Filmen var kanon bra i går också! Lina kom och hämtade upp mig och Adrian runt åtta, sen drog vi in till Falun för att se filmen där. Så glad att jag tvingade på båda två att se de andra filmerna för även dom tyckte att den här var jätte bra!

Idag tog jag mig en sovmorgon och skjuter lite på min power walk som jag nu brukar ta varje morgon. Den får bli efter jobbet!

Istället blir jag serverad frukost på sängen utan min älskade pojkvän i stället. Hihi. Puss


Breaking dawn part 2

Nu har jag och Adrian storstädat hela lägenheten! Kom precis ut ur duschen, och ska snart laga mat. Sen i kväll ska jag Adrian och Lina se breaking dawn part 2, Lina och Adrian har inte sett den än och jag hänger mer än gärna med och ser den igen. Hehe


Cupido sallad

Godaste salladen som finns! Eller ja fetaosten är att dö för! Vattnas i munnen bara jag ser den.

Så alla som besöker Uppsala ska gå in i forumgallerian leta på cupido och ta fetaost på sin sallad ni kommer dö döden, så god den är!


Twinight

Mötte upp Martina på stationen när jag kom fram till Uppsala, vi gick direkt till värt favorit cafe där jag beställde en choklad och hon en kaffe. Sen satt vi i nästan tre timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag har saknar den tjejen så otroligt mycket.

Efter det mötte vi upp Linnea och åkte vidare hem till Elsa där maten stod och väntade på bordet! Lilla mamma Elsa, så duktig hon är på att ta hand om oss alla! Haha!

Efter några timmars mys hemma hos Elsa tog vi alla bussen ner till stan för att gå till biografen. Väl där fick vi ett varsitt VIP-pass en cola och en påse popcorn och sen började filmen.

Twinight innebär att man först ser part 1 och vid midnatt släpps part 2! I pausen var vi så övertaggade att vi knappt kunde stå stilla.

Jag ska verkligen inte avslöja något av filmen eftersom många av er kanske inte sett den än! Men jag kan säga att jag aldrig varit med om en tystare biosalong i hela mitt liv!

Vid en halv 3 tog vi en taxi hem till Elsa och somnade ganska på en gång eftersom vi alla varit så spända! Inte för att jag sov bra på den lilla tvåsits soffan jag sov på men trött var jag verkligen!

Idag åkte jag först ner på stan innan de andra och kikade lite i några affärer som inte finns i Borlänge. Sen mötte jag upp de andra för en cupido sallad (som jag längtat) sen kikade vi på stan en stund till innan jag tog tåget hem.

Otroligt härligt att träffa alla igen!


Home sweet home

Kom hem från Uppsala för ungefär en timme sen. Lina kom och hämtade mig på station och skjutsade hem mig. Uppdaterar snart om min resa, ska bara få lite mat i magen först! Haha


Coca cola

Har hittat min absoluta favorit! Coca cola i en 15 cl burk, helt perfekt. Eftersom att jag är lite smått beroende utav de så känner jag ganska ofta suget efter en cola, men efter som jag ofta överkonsumerar cola så räcker det med en liten för att jag inte ska få huvudvärk! Jepp, intressant inlägg jag vet. Men tipsar verkligen alla mina coca cola beroende vänner om denna!


Godmorgon

Ska skynda mig ut på en promenad, nu innan jag ska hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att åka till Uppsala! Jag nästan hoppar ur sängen idag, ska bli så roligt att träffa mina älskade vänner!


Twilight

Har just nu ett litet twilight maraton för att förbereda mig inför premiären i morgon natt! Åker till Uppsala tidigt i morgon bitti för att möta upp Martina och umgås lite innan vi åker hem till Elsa och möter upp resten utav gänget för lite mat. Efter det åker vi ner på stan och går på breaking dawn part 1 och sedan kl 12, breaking dawn part 2. Som jag har längtat!


Måndag

I morse klev jag upp och skjutsade Adrian till jobbet, somnade direkt när jag kom hem och vaknade halv 12. Kikade på en Disney kortfilm med frukost på sängen, och tog mig sedan en rask promenad. Nu ska jag slänga mig i duschen och göra mig i ordning för att åka och jobba!


Söndag <3

Som sagt är söndagar min och Adrians myskväll, i går stod plankstek på schemat!


Hurtbulle

Har redan varit hurtig och varit ute på en promenad/joggingtur. Kokade gröt till frukost och väckte Adrian. Nu har vi tvättid så ska springa ner med tvätten, efter det blir det farsdagfirande hemma hos mamma och pappa!


Bed

Nu är äntligen sängen på plats, och vi har fått lite mat i magen. Har bäddat sängen med mina nya fina jul lakan de är i flanell och hur sköna som helst!

Har nyss tänt ljus i hela sovrummet och nu står inget annat än lite mys på schemat. Adrian håller på att ladda ner en Johan Falk film som vi tänkte kolla på här i sängen. I morgon väntar jobb så blir en relativt tidig kväll ikväll. Puss


PW

Goddagens, eller något i den stilen. Kom precis hem efter en intensiv promenad med Lina i öronen. Haha. Idag har vi degat mest förutom min promenad och Adrians besök på gymmet. Fick ett telefonsamtal nyss om att vår nya säng har kommit!! Så vi ska snart åla och hämta den. Så vår fredagskväll kommer väl att bestå utav att bygga i hop den. Ååååååh ska äntligen få sova skönt utan att få stålfjädrar i ryggen!


Jobb

Jobbat idag, efter det hämtade jag upp Adrian på jobbet och åkte sedan hem. Han stack nästan direkt till gymmet, och jag har städat och diskat. Satte mig precis i soffan, ska väl snart laga mat så min man har mat på bordet när han kommer hem. Haha.


Pelle svanslös.

Fick besök av Lina så här på kvällskvisten (haha, ofta jag skrev så). Vi gjorde i ordning en varsin kopp varm choklad och kikade på Pelle Svanslös, julkalendern alltså.

Nu har hon precis åkt och jag tänkte göra mig lite mat och krypa ner framför New Moon, som visas på 5an i kväll.


Hemma

Efter det sista inlägget tog jag en sväng förbi där Adrian jobbade den där veckan, vidablick. Fick gå upp i tornet och kolla på utsikten! Sjukt fint. Efter det åkte vi ner till stan och mötte upp två andra från Adrians jobb och käkade på sjövillan. Efter det tog jag bilen direkt hem och är hemma nu. Tänkte mysa lite resten av kvällen, för i morgon väntar jobb.


Gym

När jag vaknade igen efter att ha sovit en stund tog jag en sväng ner till gymmet. Gick i en halvtimme och gjorde lite andra övningar. Nu sitter jag på rummet igen. Har plockat i hop och packat. Väntar på att få åka och luncha med Adrian och Anders. Efter det tänkte jag kika en sväng på stan, och sedan åka hemmåt.


Hotell frukost

Gick upp kl 7 i morse för hotell frukost, kröp sedan ner i sängen igen medan Adrian gjorde sig i ordning för att åka och jobba. Pussade honom hejdå, och somnade nästan på en gång igen.


Lerdhlshöjden

Sov ju på hotell inatt, tog bilen upp till Rättvik i går kväll och mötte upp Adrian och hans kollega för lite mat. Efter det gick jag och Adrian upp till relaxen, och badade lite och satt och kollade på utsikten. Efter det klev vi nästan direkt i sängen. För han skulle ju som vanligt jobba idag.


Christmas

Sitter i soffan med en kopp varmchoklad och läser jultidningar och inväntar Lina. Blir så inspirerad att julpyssla! Så jag har redan satt igång! Haha.


Godmorgon.

Godmorgon, mina fina! Såg att statistiken ökat drastiskt trots att jag inte skrivit på ett tag. Så tänkte väl börja skriva igen.
Tänkte ta ut en riktig sovmorgon idag, men vaknade så klart kl halv 6. Låg kvar i sängen och laddade hem dom senaste avsnitten av serierna jag följer och lyckades somna om igen. Vaknade nu igen. Planerna för dagen är en riktigt lång promenad, får senare besök av Lina. Och sen ska jag upp till skräddarbacken för att laga mat! Och sen ni, då ska jag ta mitt pick och pack för att åka upp till Rättvik och bo på hotell med Adrian. Det ska bli riktigt mysigt! Puss på er!



Martina

Fick lite abstinens, saknar min fd. sambo och bästa vän!


Snart så

Ni som känner mig vet hur mycket jag ÄLSKAR julen! Nu ska jag få julpynta Adrians lägenhet och jag har redan börjat handla!! (julgranen är bara ett test, jag har plockat ner den i kartongen igen) hihi


RSS 2.0