Kusinerna

Igår var vi hem till Marcus och Emma och kusinerna för första gången sen hon föddes. Dom har varit så sjuka sen hon kom, dom började med en dunderförskylning där de typ spydde upp slem när dom hosta och när det bar över fick dom vattkoppor.... Så nu var dom äntligen friska och vi åkte dit för att ses! 

Dom var sååå stolta när dom fick hålla henne och kommenterade hur fin och liten hon var. Mille berättade stolt att han skulle lära henne att prata och det första ordet hon skulle säga var simsalabim. Han sa också att han ville visa Lilly sitt rum och när vi kom upp så visade han henne en plats han hade ordnat så hon kunde sova över när hon blev lite större! Mitt hjärta smälte verkligen! Vi har varit lite rädda att han inte skulle tycka om henne och vara lite svartis nu när vi hade en egen bebis och inte har lika mycket tid med honom. Men han tog det huuuur bra som helst. 

Elvira var också hur stolt som helst och ville vara med på allt jag gjorde med henne! Men lite oberäknelig då hon fick för sig att kasta grejer på henne. Mest gossedjur så ingen skada skedd men vi får nog hålla lite extra koll på henne. 


Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0